A rendőröknek felülről parancsot adnak, hogy ne bántsák a cigányokat?
Az elsőnek annyit szeretnék mondani ,hogy szerintem a súlyos bűnt elkövetőket nem börtönbe kellene zárni hanem örökre elaltatni.Mindenkinek jobb lenne a sok hulladék elhullana legyen az bármilyen származású.Nem azt mondom ,hogy aki ellopott 2 kiflit hanem aki pl ölt embert.
Amúgy igen valószínűleg ez történik amit írsz miszerint felsőbb parancsot kapnak ,de ez persze soha nem hangzik el.
5 perc alatt 0%-on, azt hiszem rekordot döntöttem :D
Remélem azért végigolvastátok a választ!
"Az elsőnek annyit szeretnék mondani ,hogy szerintem a súlyos bűnt elkövetőket nem börtönbe kellene zárni hanem örökre elaltatni.Mindenkinek jobb lenne a sok hulladék elhullana legyen az bármilyen származású.Nem azt mondom ,hogy aki ellopott 2 kiflit hanem aki pl ölt embert. "
Ez egy teljesen más téma, ne menjünk bele. A rendőrség akkor sem a bírói hatalom része, így nem áll jogában elítélni valakit, arra tartjuk fent a bíróságot. Főleg nem származás alapján. Egyébként a börtönök nagy része cigányokkal van tele, ez az én elméletemet erősíti, miszerint abban a misztikus "felső parancsban" nem az van, hogy védd a cigányt, hanem hogy védd az ártatlan állampolgárt. És mindenki ártatlan, amíg az ellenkezője ki nem derül.
Igazából nem konkrétan Gyöngyöspatára gondolok, eszembe se jutott az ottani eset, miközben a kérdést írtam, hanem úgy összességében Magyarországra, a mai helyzetre gondoltam.
A börtönnel nekem az a bajom, hogy szerintem nekik az nem egy akkora büntetés, mint egy magyarnak. Vagy talán egyáltalán nem az. Láttál már cigányok lakta utcát, házat (Budapesten Hős utca 15.)? Kiteregetik a ruhájukat az utcára, összemocskolnak mindent, verekednek állandóan... szerintem a börtön számukra kifejezetten civilizált helynek számít. Bemennek, kapnak meleg ételt, kigyúrják magukat, összehaverkodnak a többi 50 Lakatos Józsival, tapasztalatot cserélnek a rúgóskés helyes használatáról, megaláznak egy-két fehér embert... hozzáteszem nem voltam látogatni börtönben (nem is tervezem), azokra a feltáró videókra építek, amiket a Youtube-on láttam, illetve internetes beszámolókra. És ezen a ponton egyetértek azzal, aki visszavezetné a halálbüntetést. Amennyire tudom, még az életfogytiglant is a legritkább esetben tartják be. Ha egy ilyen újra kijut, csak még veszélyesebb lesz.
Amúgy arra vagyok kíváncsi, hogy egy rendőr egy adott bűntény esetén ugyanúgy lép-e fel egy cigánnyal szemben, mint egy magyarral.
Feltűnően sok a netnáci, úgyhogy a semleges kommentár itt nem lesz 40%nál jobb...
Van az alaphelyzet. Egy anyának 5 gyermeke van és kénytelen segélyen élni.
Amennyiben roma származású : "roh@dék cigó minek kellett annyi pulyát csinálni? dögöljon éhen a családjával együtt! gázkamrába a roh@dékokkal, a rengeteg segélyen élősködnek"
Amennyiben magyar : "az állam ellehetetleníti a kisembert, éhen halnak anyáink mi folyik itt? rendet csendőrséget! ráadásul még a segélyt is csökkentik..."
Ez körülbelül a nagy magyar valóság, persze úgyis le leszek pontozva, mert akinek fel kellene fognia reflexből a "hazaáruló" jelzőt akasztja nyakamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!