A rendőröknek felülről parancsot adnak, hogy ne bántsák a cigányokat?
Utolsó! Mint rendőr írom neked, hogy gyere inkább vissza a valóságba.
Egy nem reprezentatív statisztikát mondok neked, mivel csak én saccolom, hogy kb 90%-át az intézkedéseknek cigány származású emberekkel kell végrehajtani.
Kijelenthető, hogy egyáltalán nem védjük, sőt nekünk mindig pártatlannak kell lennünk, rasszra, vallásra, nemre, nemi identitástól függetlenül. Túlnyomó többségben a bűnözők cigány származásúak, és vannak olyan bűncselekménytípusok, amik csak a cigányokra jellemzőek. Mint például a vérfertőzés, a lopás.
Pont, hogy a cigányok szeretnek a rasszista szó mögé bújva védekezni (sajnos sikeresen), és ezzel próbálnak ráijeszteni a rendőrre, mert az alacsony intelligenciaszintjük miatt nem fogják fel, hogy a rendőr nem veszi fel a fenyegetést, mivel ő törvényesen végzi a dolgát. Nekem már több mint 10 ilyen fenyegetés volt, hogy megy az ügyészségre, meg feljelent, de még mindig rendőr vagyok, sőt még vizsgálat sem indult, mert elhajtják a primitívet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!