A rendőröknek felülről parancsot adnak, hogy ne bántsák a cigányokat?
"Amúgy arra vagyok kíváncsi, hogy egy rendőr egy adott bűntény esetén ugyanúgy lép-e fel egy cigánnyal szemben, mint egy magyarral."
Ugyan az a szabály vonatkozik minden etnikum ellen. De, hogy "megnyugtassalak" én elmesélek egy példát, igaz már vagy 4 éves, de igaz. Olyan cigány járt és másik településről a falunk béli kocsmába, akinek az itteni cigányok se mertek volna szólni. Aztán nem emlékszem miért, kihívták hozzá a rendőrséget, hogy távozzon a kocsmából, de feleselt, visszaszólt, neki akart menni a rendőrnek de az földre tarolta és megbilincselve elvitte. (nem voltam ott személyesen, hogy pontosabban írjam le, de anyum volt a pultos, ő nem túloz a sztorikon).
Szóval a cigányokat is ""bántsák"" csak az nem kerül be a tv-be.
"Amúgy arra vagyok kíváncsi, hogy egy rendőr egy adott bűntény esetén ugyanúgy lép-e fel egy cigánnyal szemben, mint egy magyarral."
Igen, ha nem rosszabbul. Ugyanis ne mondja nekem senki, hogy ha egy cigány összekerül egy nagy jobbikos rendőrrel, akkor azt megállítja egy felső parancs, hogy egy kicsit elszórakázzon vele. Így is hallunk rendőri túlkapásokról, legyen az áldozat cigány vagy magyar, pedig elméletileg azokat se szabadna elkövetni. A rendőrök sem robotok, nekik is van pártszimpátiájuk, ami meg is nyilvánul a legutóbbi tüntetésükön, amikor egy nagyon okos bajtársuk dávidcsillagot égetett.
"Szóval a cigányokat is ""bántsák"" csak az nem kerül be a tv-be."
Ez így van, és a szélsőségek fő "hírforrása", a kurucinfó sem hozza le, hiszen nem érdekük a rendőrséget jó színben feltüntetni, mert akkor nem lenne rájuk szükség. Mindegyik oldal a saját érdekeit nézi, csak valamelyik nagymagyar köntösbe bújik, hogy megtévessze az embereket.
23:06
Ezt komolyan írtad? Az 1800-as években nem volt ennyi cigány, azokból sem olyan százalékban voltak tolvajok(legalábbis nem tanítják az iskolákban). Mégis, költők írták, hogy az országban sok tahó van...
Valamint mindig "talál" magának az ország valami problémát, mint régen is.
Jó, mondjuk egy cigánymentes falu most szerintem is határozottan barátságosabb, eddigi tapasztalataim szerint, de nem olyan egyszerűen megy ez...
"A rendőrök sem robotok, nekik is van pártszimpátiájuk, ami meg is nyilvánul a legutóbbi tüntetésükön, amikor egy nagyon okos bajtársuk dávidcsillagot égetett."
"Nyugdíjas" tűzoltó volt, és nem dávid csillagot, hanem geometriai ábrát égetett. Amiről te beszélsz az a ruhájukra volt kitűzve, és sárga színű. Ettől független el fogják ítélni a rasszista nyugdíjas tűzoltót, e felől semmi kétségem.
A kérdésre válaszolva, nem kapnak parancsot, a törvény olyan amivel dolgoznak, hogy hiába állítják elő, ha utána az ügyész, vagy bíró kiengedi. Kicsi város 2 szem járőre meg nem fog Rambóst játszani 20 fős cigány hordával, ez azt hiszem logikus. Hív erősítést ha van.
Mert Európa arra vár, hoyg mikor húzhatják rénk a fasiszta veszélyjelzőt. S jönnének menteni az emberi jogokat. Amerika már ajánlkozott.Ezért kell a látzsatát is kerülni, hoyg it bármi érhet egy cigányt. Szomszédaink is örömmel fognák ránk.
Hoyg biztos visszakívánjuk a területeinket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!