Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi történik ha nem mondom meg...

Mi történik ha nem mondom meg a rendőröknek a határnál, hogy hova megyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 14:24
1 2
 11/12 mozeltre Daten válasza:
Nekem is az a véleményem,hogy tisztességesen válaszolni kell,de én mindig mást mondok és magamban kacagok,hogy ki lőttem vele. Sajnos ezt már nem tehetem akkor amikor a rendör kezében van a személyazonosságim és azt kérdezi hogy hivnak, HáT ennyire nem tud olvasni??
2012. febr. 25. 19:33
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Én egy schengeni külső határnál dolgoztam, és mindig más oka van a kérdésnek. Például ha nem uniós állampolgár, és nem nevezi meg, sőt nem tud dokumentumot mutatni arról, hogy hova utazik (szállásfoglalás, meghívólevél, repülőjegy, üzleti időpont, stb), akkor nem engedhetem be az országba.

Saját országom állampolgára esetén pedig legtöbbször az idegesség ellenőrzésére teszünk fel kérdéseket.

De volt már olyan is, hogy csak egyszerű kontaktusteremtésből kérdeztem meg, hogy merre utazik uram? Kaptam egy morci választ. Ekkor sajnos én is morci lettem, és szépen átnéztünk mindent az autóban, fényszórók, kötelező tartozékok ellenőrzése, hiszen gyanús ez a viselkedés.

Minden rendben volt vele amúgy, de az alatt a 40 perc alatt remélem elgondolkozott, hogy hogyan kellene viselkedni egy embertársával. Úgy, ahogyan én is válaszoltam minden számomra egyértelmű kérdésre, higgadtan, korrekten, és pontosan.

Szerintem aki ilyet tesz, mint amit kérdezel, akkor az egyszerűen csak egy megsavanyodott tuskó.

Tehát az történik, hogy megszívat.

2008 óta rendőrök dolgoznak a határon, a határrendészeti szolgálati ágon belül.

2012. febr. 27. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!