Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nav felé állítólag nem adózott...

Nav felé állítólag nem adózott albérlet jelentése hogyan történik? Továbbá az ügymenete is érdekelne, az albérlőt nem büntethetik?

Figyelt kérdés
Ha egy albérlőt jogtalanul megkárosítanak, kizárják a fizetett ingatlanából, és sem a bérleti díjat, sem a kauciót nem adja vissza, tud segíteni a NAV? Vagy csak megvizsgálja a bérelt ingatlan adózását,és megbünteti visszamenőlegesen, de ettől függetlenül mást nem tesz?
2015. ápr. 22. 19:02
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Azt el is felejtettem irni, hogy egyebkent mindent az en jovedelmembol fizettunk hisz neki nincs bejelentett jovedelme gyakorlatilag 10 ft bem tud leigazolni.
2015. ápr. 22. 22:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Biztos a tulaj megbízásából lett kicserélve az a bizonyos zár? Nem lehet, hogy a volt férjed vagy a hatvanhatodik lakótársad cserélte le mert te leléptél? Bocs, de tök zavaros a sztorid :( Nem értem miért zárna ki a tulaj, hacsak azért nem, mert nem veled szerződött...
2015. ápr. 22. 22:59
 23/25 A kérdező kommentje:
a tulaj külföldön van,édesanyja kb 75-77 éves..vele próbáltam beszélni hogy el kell mennem, mert az első párom, és nem a hatvanhatodik!! részegen balhézott és bántott!Nem karaom igy leélni az életem, ezért döntöttem úgy elmegyek!A meghatalmazott a tulajjal nem is tud beszélni,ezért ő ugy gondolta hogy ha már elmentem akkor zárcsere, de ez az egész ötlet, a nem hatvanhatodik hanem első páromtól jött!
2015. ápr. 22. 23:15
 24/25 A kérdező kommentje:
Bár amikor felhívtam hogy hogyan történt a zárcsere, ő adta utasításba egyértelműen. A válasz eme kérdésre hogy miért mondta a páromnak hogy cserélje le a zárat, úgy tett hogy ha egyszer én onnan elmentem, akkor nekem semmi jogom nincs ott már, az pedig hogy kifizettem semmit nem jelent ezek szerint. De mindegy is..majd az ügyvéd eldönti!
2015. ápr. 22. 23:20
 25/25 anonim ***** válasza:

Dehogynem jelent vmit, kifizetted a párodnak a lakhatást, ő meg szépen kizárt téged.

Amúgy a helyedben a volt pasidon venném elő a zárcserét, gondolom nem a tulaj megbízottja dugdosta el a "befizetett csekkjeidet, illetve a lakásbérleti szerződést".

De majd az ügyvéd megmondja...

2015. ápr. 22. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!