Hogy lehet szervezett zaklatást bizonyítani, mi lehet bizonyítéka?
Ha suliba jársz, akkor az iskola pszichológust és egy tanárt vagy igazgatót keress meg. Ha felnőtt vagy, akkor a rendőrségen kérdezz rá, mi a teendőd ilyen esetben.
Amúgy a bizonyítás erősen függ a zaklatás módjától. Lehet hangfelvétel, orvosi látlelet, tanúk vallomása, stb.
"Olgika, menj pszichiáterhez."
Szerinted nincs olyan, hogy szervezett zaklatás?
A rendőrség nem segít, mert nem az ő asztala.... Alkotmány bírósághoz lehet fordulni e-mailben is akár. Nem válaszolnak, de utána néznek.
Letárgyalják egymás közt, hogy mi legyen veled.
Az, hogy skizofrénnak akarnak nyilvánítani az a Dr. Drábik János mindent amit a gondolat olvasásról tudni kell írásából lehet tudni, hogy sablon technika.
Az alkotmány bíróságot egy volt titkosszolgálati katona ajánlotta nekem.
Engem egy Bibliaszól egyház nevű gyülekezet kezdett így zaklatni, amikor le akartak pattintani egy misszionáriusról, akit el akartam venni. Sikerült, mert durva módszer. És nem lehet bizonyítani.
Személyes tapasztalataim az évek során:
1. Ne válts munkahelyet, mert nem nagyon találsz másikat
2. Ne kövesd az utasításokat
Ha megtudok többet, akkor írok még. Épp most kérdeztem meg, hogy mennyi idő mire kiderül, hogy mi a sorsom, amíg elemzik ezt igazságügyi szakértők vagy nem tudom....
Mert a katona akivel épp leveleztem az megszabadult tőle, de hát ő állami alkalmazott.
Lehet, hogy van eredménye, mert láttam azóta körülöttem kormányőrség feliratú felsőben embereket mikor az okmányirodába mentem.
Meglátjuk mi a válasz.
Utoljára a remény hal meg....És nem vagy egyedül az üldöztetéssel. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!