Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a vaterán eladtam 200ezerér...

Ha a vaterán eladtam 200ezerért ékszereket azt honnan tudom számla formájában bizonyítani?

Figyelt kérdés
a vaterától kérhetek számlát akkor ha már töröltem onnan a regisztrációmat?
2010. aug. 2. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A Vaterától nem kérhetsz számlát ők nem eladók milyen alapon adnának ők számlát. Ha nem törölted a regisztrációt akkor se.
2010. aug. 2. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor sehogy se lehet igazolni, még az adóhatóságnak sem?
2010. aug. 2. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

nem tudom pontosan milyen adóhatósági vizsgálatra gondolsz, de ha mondjuk azt kell igazolnod, hogy honnan volt 200ezer forintod, akkor azt csak és kizárólag bankszámlával fogadják el. Ergo fogod a kivonatod és bemutatod, ekkor utalta valaki a 200ezret.

Nem fogadnak el semmit, ha készpénzben kapod a fizetésed, azt sem, bemutathatod az adóbevallásodat, bérpapírt- semmi nem jó, csak banki átutalás. Már persze ha megakarnak büntetni. Márpedig jutalékos rendszerben dolgoznak így miért ne tennék.

2010. aug. 2. 23:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Postai csekkes fizetésnél hogyan tudom igazolni? részletesen eltudnád magyarázni?
2010. aug. 3. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:

az APEH-nak? Mondjuk vagyonosodási vizsgálatnál? Sehogy, nem fogadnak el egyebet csak átutalást.

Az egyik ismerősőm kp-ben kapott fizetést, hiába mutatatta be az adóbevallását, a munkaszerződését a bármit. Mivel Olaszországban dolgozott és nem bankszámlára kapta a fizetést, be kellett fizetnie nem tudom mennyi adótartozást, mert a semmi jövedelemből nem vehetett magának lakást. és nem tudta meggyőzni őket, hogy volt jövedelme, nem is kevés és abból tellett lakásra.

Mint írtam csak bankszámlán keresztül bonyolított dolgokat fogadnak el. Nem fogadják el azt sem, hogy te a párnacihádban havonta félretettél.-Persze ez vagyonosodási vizsgálatra igaz. nem írtad, pontosan milyen vizsgálat és egyáltalán APEH vizsgálatról van e szó.

2010. aug. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!