Mit rajzoljak ha bizonyítani akarom hogy tehetségem van hozzá?
Drapéria is jó, főleg, ha melléteszel még más, különböző textúrájú tárgyakat, mindezt színesben, persze.
Melyik volt az a rajz egyébként? És láthatunk majd újakat?
Ha komoylyan ezzel akarsz foglalkozni, tűrnöd kell a kritikát. Annál nincs szánalmasabb, mint amikor valaki véleményt kér, és ha valakinek nem tetszik, akkor besértődik. Persze, ha valaki parasztul írja, az más tészta.
Egyébként a linkelt rajzhoz nem kell tehetség. Persze aki analfabéta a rajzhozm az nem tud ioyet, és 13 évesen ez nem is rossz, de akinek van egy minimális érzéke a rajzoláshoz az simán tud ilyet. Én a helyedben megpróbálkoznék valami komolyabb stílissal/témával.
A kritika tanít!
Ha rajzolni akarsz, akkor komolyan oda kell figyelned a kritikákra.
Amúgy szerintem sem vagy valami nagy ász, de talán érdemes lenne foglalkoznod rajzzal.
Első szabály: testeknél ne rajzolj vonalakat! Nincs nekik. Árnyalatokat rajzolj.
Bármit rajzolhatsz: az emberi fej és a kéz tényleg elég jó, ha tehetséget akarsz mutatni.
De amit itt mutattál, az kisiskolás (alsós) tehetség, innen ideje továbblépni!
Attól, hogy a családodban vannak grafikusok, nem jelenti automatikusan azt hogy neked is van tehetséged a rajzoláshoz. Anyukámnak gyönyörű hangja van, én mégis olyan fahangú vagyok, hogy ilyen nincs még egy a világon... :)
A rajzból, amit linkeltél nem sok derül ki, a vonalvezetésed elég bizonytalannak tűnik, az árnyalás is fura nekem... de gyakorlat teszi a mestert, rajzolj sokat. :)
köszi a sok kedves választ;))Komolyabban szeretném folytatni a rajzolást, csak ez a stílus megtetszett, és leragadtam..... de igaz, azt hiszem át kellene kicsit komolyabb rajzstílusokra eveznem.
#7/9: Ezt feladatnak veszem :) akkor mostantól az anime már a múlté:X
#8/9: Tanít a kritika, de az amit a rajzomra írtak, az nem kritika.... kb. azt írta, hogy ez egy igénytelen rajz, és hogy ő is tud ilyet, pedig ő nagyon béna, és a rajzom alapján elítélt..... az értelmes kritikát bírom :D az utolsó 3 komment pl. értelmes kritika:))
#9/9:De én úgy gondolom, legalább egy minimális kis rajztudást örököltem, és nagyban szeretnék vele foglalatoskodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!