Szerintetek van tehetségem az íráshoz?
Sziasztok! Sokan mondták, hogy egész tűrhetően fogalmazok, csak azt nem tudom, hogy azért mondták, mert a barátaim, ismerőseim, vagy tényleg van benne valami? Szerintetek?
Itt van 2 versem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__5128313-m..
2. vers eleje: Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak
Ez ugrott be hirtelen :D
Egyébként nagyon tetszik mindkettő! Ügyes vagy :)
A poet.hu-n meg van adva a kérdező életkora és a neve is amiből ki lehet találni a nemét is. Na mindegy.
Nagyon jól írsz verseket! Van hozzá tehetséged! :)
Nem hazudok, nehogy azt hidd, az egész család költő itt. Az anyukám és a nővéreim is nagyon jól tudják megfogalmazni és lapra vetni írásukat. Csak én és az apukám lóg ki a sorból. Apa jó a gyors olvasásban én meg a megfogalmazásban (ha odafigyelek rá).
Tehát van tehetséged, de nagyon. A korodhoz képest kész költő vagy. :D Sok szerencsét a továbbiakhoz. :)
Jópofák, ha 14 éves vagy, tök jó. :)
De ha rám hallgatsz, akkor a jelenlegi vicces-sztorizgatós gyermeki stílusod mellé még finoman adagolsz egy kis morbid (fekete)humort, és akkor máris élvezhető kortárs költemények lennének. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!