Nagyon gáz, ha a fellebbezésben leírom, hogy a p. bíró egyrészt le volt fizetve másrészt személyes kapcsolatai miatt eleve evidens volt a részlehajlás?
Figyelt kérdés
mármint követek el ezzel vmit vagy max a bíró sértődik meg? (ugyanis ez utóbbi nagyon nem érdekel :D csak nehogy bármi rágalmazás és hasonló legyen belőle számomra, ezért kérdezem, amúgy bőven megérdemli a b.p., és még így is finoman fogalmaztam ....)
Tehát mi a véleményetek? és nem vicc, muszáj ezt leírnom, mert különben rengeteg összefüggés nem érthető az egész elsőfokú tárgyalásból h mi miért történt, így viszont minden világos a II. foknak is.
Mi a véleményetek?
2015. ápr. 11. 08:50
1/21 anonim válasza:
Nem gáz. Reszelőt süssünk a kenyeredbe?
2/21 A kérdező kommentje:
de most komolyan kérdezem ... ezek szerint mégis bűncselekmény? de baszsus, csak az igazat írom, és ha meg nem írom, a II. fok se fog semmit érteni abból, hogy igazából mi is a bajom az egész eljárással. szal nem viccnek szántam a kérdést.
2015. ápr. 11. 08:58
3/21 anonim válasza:
Másodfokon szerinted nem fogják lefizetni a bírót? Egy esélyed van: ha te többet adsz neki.
4/21 anonim válasza:
Nem gáz, ha szeretnél egy jó kis büntetőeljárást a nyakadba. (Rágalmazás, becsületsértés, stb.)
5/21 anonim válasza:
Ez helyből rágalmazás ugyebár (hacsak nemtudod bizonyítani, hogy a bíró le volt fizetve, de az meg megint egy másik történet).
6/21 anonim válasza:
Miért nem elég annyit leírni, hogy szerinted a bíró részrehajló? Aztán ha megkérdezik, akkor elmondod, hogy van személyes érintettsége és kész.
Nem is értem, hogy miért tárgyalhatta ő az ügyedet, ha olyanok a személyes kapcsolatai...
8/21 anonim válasza:
7: Jó, én még soha nem voltam bíróságon.
9/21 anonim válasza:
ezekkel ne szórakozz, inkább csinálj valami nagy kárt, aztán ez úgyis körbeér
10/21 anonim válasza:
szerintem ezt már az eljárás alatt kellett volna jelezned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!