Ez esetben büntethet e a parkolóőr?
Tegyük fel van egy ételkihordó aki pont egy olyan helyre szállítja az ételt ahol csak fizetős parkolók vannak.Ebben az esetben ki kell fizetnie tegyük fel azt az 5 percet amíg eljuttatja az ételt a fogyasztóhoz (ami ugye szívás mert minimum fél vagy 1 órát kell fizetni még akkor is ha csak 10 percig lesz ott a vezető) vagy arra a kis időre leállhat e a parkolóba ingyen?Megbünteti e ezért a parkoló őr?Esetleg be lehet e vetni az elakadás jelző "trükköt"?Mit szoktak tenni ilyen esetben a futárok?
Már csak azért is kérdezem mertha egy betegszállítót képesek lekerékbilincsezni akkor eltudom képzelni milyen toleránsak lehetnek például egy futárral...
Ha én ilyen munkát elvállalnék akkor biztosan megkérdezném a főnökömet csak akkor van szívás ha azt mondja hogy fizessem ki az én pénzemből minden alkalommal a parkolódíjat :D
Egyébként kevés a valószínűsége hogy pont akkor megy arra egy parkolóőr de kíváncsiságból megkérdeztem.Legtöbben úgy csinálják hogy elakadásjelzővel leállnak parkoló kocsik mögött (gondolván hogy addig csak nem akar kiállni onnan senki) vagy kapubejáró előtt.Én nem tudom melyiket tenném de az biztos hogy nem fizetnék a parkolásért,inkább kockáztatnék.Persze ha kiszúrnám a parkolóőrt akkor szólnék neki hátha nem kötne bele
Szerintem az lenne a legjobb megoldás ha normálisan beparkolnék bízván a szerencsében hogy abban az 5 percben csak nem jön arra egy parkoló őr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!