Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha szódabikarbonát adok el...

Ha szódabikarbonát adok el szorakozohelyeknél és azt mondom rá hogy kokain és elkérek érte 20-30 ezret grammjáért annak lehet valami következménye? Börtön, pénzbüntetés stb. vagy semmit nem lehet ez ellen tenni?!

Figyelt kérdés

2015. márc. 2. 15:02
1 2 3
 11/24 tetro ***** válasza:
55%

15.32

nem olyan nehéz megtalálni valakit, ha azonnal beleszippant a vevő az anyagba, a dealer meg még ott áll előtte. :D

2015. márc. 2. 15:37
 12/24 A kérdező kommentje:
jajajajaja ez nem amerika ;)
2015. márc. 2. 15:39
 13/24 anonim ***** válasza:
74%

1. Ha valaki tényleg drogos, nem vesz meg kipróbálatlan árut

2. Ha netán mégis megtenné, másnap kinyírna, amikor rájön, hoyg átverted

3. Ha netán megúsznád ezeket, akkor a rendörség kapna el csalás miatt - aminek hosszabb börtön lenne az eredménye

2015. márc. 2. 15:41
 14/24 tetro ***** válasza:
55%

15.39

ez nem amerika? mert szerinted csak ott kóstolják meg a cuccot vásárlás után?

2015. márc. 2. 15:42
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

Imádok mikor összegyűlik az oldal krémje és osztják ész nélkül az áldást.

Simán meg lehet csinálni, a sok gyökér úgy se fogja bevallani még saját magának se, hogy átverték.

Helyette fog menni a színjáték, hogy ő h be van állva, mekkora jampi.

Főleg, ha tizenévesekről van szó.

A dílert meg kb annyira szokták megverni, mint az uzsorást vagy a védelmi pénzt beszedőt, vigyázznak rá, a hely egyik szolgáltatója.

Szal itt max a kidobók fognak megverni.

A 2000-es évek elején kilószámra adták a petrezselyem zöldjét fűként, az összetört gyógyszereket meg ami épp kellett alapon ment.

Társaságban is bevett szokás volt, hogy első körben "betonszofit" tekertek be, aztán ha megjátszottad magad akkor tovább hülyítettek; ha vállaltad, hogy nem érzel semmit akkor kaptál igazit.

Hány olyan verebet ismerek, aki évekig vette a petrezselymet, teljesen abban a hitben volt, h ő mekkora füves:D

Közben meg évek után látott igazit...

Amúgy ez csalás, szerintem.

2015. márc. 2. 15:55
 16/24 A kérdező kommentje:
ennyi,emlékszem volt egy olyan esetem még 14 évesen hogy haverom otthonrol hozott fűszereket egy zacskoba azt mondta nekünk hogy JV vagy Kannabisz már nem emlékszem elszivtuk midneki mondta hogy ahh de kapom ahh de joba vagyok én meg igy néztem hogy ezek mibevannak azt utánna mondt a gyerek hogy elnehidjem már füszer meg dohány az egész csak kiváncsi volt hogy rájátszanak e a többiek :D:D XD
2015. márc. 2. 16:03
 17/24 anonim ***** válasza:
A drogosok megismerik a drogot hidd el, benyalna egy újnyit és rájönne, meg az anyag morzsolásából is és szétütné a fejedet
2015. márc. 2. 16:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért tetted fel a kérdést, ha ennyire biztos vagy saját magadban? Csak ha már golyó lesz a fejedben vagy a sitten ülsz, akkor utólag ne siránkozz.
2015. márc. 2. 20:15
 19/24 anonim ***** válasza:
87%

#15 nem tudom te hol nőttel fel, de nálunk teljesen máshogy mentek a dolgok. Az általad említettek nem dealerek, egyszerűen patkányok. Az osztók legtöbbje semmilyen szórakozóhely által nem voltak védve. Nem is ilyen helyen terítették a cuccot, tök ismeretleneknek. Nálunk bizalmi alapon ment az egész és, aki ismerte a dealert az vitt el hozzá, hiába tudtad, hogy valaki árul nem mehettél csak úgy oda, ha nem ismert, nem szolgált ki. Átverni egyik sem vert át soha senkit. Nincs értelme, az osztó szemszögéből a profit a lényeg. Az neki sem üzlet, ha egyszer-kétszer átver aztán a kutya sem megy többé hozzá. Persze vannak "verebek", akikkel az általad említett dolgot be lehet játszani. Sajnos ma az ilyen kapcsolatok nagy része eltűnt. Sok dealer azt se tudja mit árul, ha kérdezel tőle, akkor felháborodik, mi vagyok én tudakozó? Ismerek olyan embert, aki már nem a profitért csinálja, nem is érné meg neki, ugyanis ismeretlen eredetű/designer dolgokat nem hajlandó árulni. Emiatt szűkült a vevőköre, mert a sok hülye fiatalnak, mindenféle herbál §z@r kell. A velői olyanok, akik nem hajlandók ilyet fogyasztani, kizárólag földből kinőtt, természetes vagy klasszikus, szintetikus szereket fogyasztanak. Azaz a régi motorosok.

Mi az, hogy a dealert nem verik meg? Végül is még nincs olyan osztó, akit ne raboltak volna ki, igaz? Néhol manapság 500Ft-ért mellbe szúrnak, szóval miért ne lehetne jó célpont? Van nála pénz és narkotikum.

2015. márc. 2. 20:32
 20/24 anonim válasza:
Ne próbáld meg 1 megkostolják és ha nincs szerencséd jól megvernek 2 ha valamejik barom be lövi részegen ugy hogy nemis nézi meg akkor az halott. nem tudnál eladni szerintem semennyit mert ha valaki csinálja az általába tudja hogy mit csinál és azzal kezdi h meg akarja kóstolni.Börtön pff ha van nálad 1 zacsko szódabikarbóna az nem büncselekmény nem csinálhatnak semmit hameg valaki felköp h mit csinálsz akkor is 1 semmi bizonyitéka hogy teattad neki 2 őt b@sszák meg hogy drogot akart venni. remélem tudtam segíteni.
2015. márc. 2. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!