Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az állam gyilkosságot követ el?

Az állam gyilkosságot követ el?

Figyelt kérdés

A cannabis olaj kitűnő természetes ellenszere a ráknak, ezzel hatásosan gyógyítható lenne, csak a gyógyszergyárak és az orvosok nem engedik, ezért illegális a legtöbb országban!

Tegyük fel, hogy valaki rákos, ilyennel akarja magát gyógyítani, de nem jut hozzá. Ekkor tulajdonképpen az állam gyilkolta meg őt, a kormány pedig ebben közreműködött, mert nem változtatta meg a törvényeket, tehát bűnrészes!

2015. febr. 27. 18:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért az orvosokra egy szót tudnék mondani: gyilkosok."

Én meg csak annyit kérek tőled hogy ne járj hozzájuk.

2015. febr. 27. 20:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Én meg azt hallottam, hogy a rákos sejtek glükózzal táplálkoznak és ha az ember áttér egy olyan diétára, ahol leáll a glükóz fogyasztásával, akkor meggyógyul.
2015. febr. 27. 21:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb legalizálni fogják mindenütt.

Az USA államaiban is,Portugáliában több mint 10 éve,stb.

Bizony hogy vannak tanulmányok a hasznosságáról,angolul legalábbis.Biztos más nyelven is.

Szerintem teljesen más kategóriában van,mint a kábítószerek,sőt mint az alkohol vagy a cigaretta.

Előítélet nélkül kell az információt keresni.

És harcolni kell a használatáért,mint más országokban,és akkor előbb utóbb legális lesz.

2015. márc. 18. 04:25
 24/24 anonim ***** válasza:
2015. márc. 24. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!