Tényleg jár visszamenőlegesen minden egészségügyi dolgozónak a kafetéria kamatostul?
2012. decemberében még kaptunk minden hónapra 5 ezer forintot egy összegben. Vagyis 60 ezer forintot, de most olvastam hogy az egri kórház dolgozói perelték a kórházat mert nem fizetett 2013-ban és 2014-ben kafetériát. A mi kórházunk sem fizetett sem 13-ban sem pedig 14-ben. Ráadásul mindenkinek egy havi fizetés kellett volna hogy járjon. Nem tudom honnan szedték ezt a 60 ezer forintot még 2012-ben. Ilyen esetekben hova kéne fordulni, a bíróságra mégse akarok menni, nem hiszem hogy jó ötlet ha az ember feljelenti a munkahelyét és a nevét adja hozzá, hamar munka nélkül találhatja magát az ember.
a szerződésben a munkabér van feltüntetve.
a béren kívüli juttatásokat a munkáltató szabadon választva adja(vagy nem)
vagyis, ha egyi évben adott, a következőben nyugodtan mondhatja azt, hogy bocsi, most nincs kafetéria, még indokolnia sem kell
perelni meg bárkit lehet ilyennel, úgysem fogsz nyerni
ezt a részét nem tudtam
akkor meg össze kell fogni, és többen perbe szállni, hisz van egy precedens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!