Mit lehet tenni, ha a felső lakó azt állitja, hogy a nálam használt vizet az Ő órája méri?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 19:11
1/12 A kérdező kommentje:
Ár a vizmü főmérnöke is kinnt járt,semmi rendelességet nem talált.Újabban azt állitja nálunk tűz volt,de letagadom.Mit csináljunk?De volt,hogy az ajtónkra kiirta,hogy lopjuk a vizet,s leszek szives nem terhelni a vizórájt.
2010. febr. 7. 19:14
2/12 anonim válasza:
kell neki ajánlani egy jó pszichiátert vagy pszichológust
3/12 anonim válasza:
Miért kellene vele foglalkozni? Állítson csak amit akar, persze ha meggyőződtél róla hogy nem úgy van.
Az utolsó mondat már mondjuk keményebb. Meg lehetne próbálni egy feljelentést rágalmazás miatt.
4/12 anonim válasza:
Nekem volt egy szomszédom, aki egyszer megjelent egy telefonszámlával, hogy fizessem ki, mert túl magas neki, s biztosan véletlenül az én telefonálásomat neki számlázták ki, mert én tudok nyelveket, s biztosan sokat telefonálok külföldre. Fel volt háborodva, hogy nem vagyok hajlandó fizetni, s amikor mondtam, hogy tegyen panaszt a távközlési cégnél, még meg is jegyezte "nem fogsz ilyen ócska dumával lerázni engem!".
5/12 anonim válasza:
Beázás történt? Akkor lehet, hogy jogos, csak a tűz kiszárította a plafont....
6/12 anonim válasza:
mondd meg neki h hagyja abba a zaklatásotokat, és ha nem teszi akkor jelentsd fel a pi*ába. csak ebből értenek.
7/12 anonim válasza:
Semmit, rá kell hagyni csak magadat idegesíted.
8/12 anonim válasza:
Túl sok bolond ember van ebben az országban. A 70 éven felüliek legalább fele már elhülyült. Én is gyakran találkozok ilyenekkel. Hogy mit lehet tenni? Hát zavard el, ugasd le! Ha egyértelmű ellenállásba ütközik, akkor a legtöbb lekopik.
9/12 A kérdező kommentje:
Két éve ezzel szórakozik,meg van győződve,hogyh mi ereszjük a csapot akkor nála forog a vizóra.Járt már a Cégbiróságnál is,hogy ki fizesse meg az Ő kárát.De kiragasztotta az ajtómra is,hogy ne terheljem a viz óráját,de egy idegen jön,az még el is hiszi,hogy igy van.Mi csak úgy hivjuk,hogy a lepkevadász,mert olyan lepke begyűjtöt rakott ki és ráirta,hogy leszek szives már végre kitakaritani,de annyi esze már nem volt,hogy az a környékből 2oo méterrről odacsalogatja.Én meg ráirtam,hogy úgy rakjon valamit az ajtómra,vagy a leveles ládámba,feljelentem a jegyzőnél zaklatásért.Azóta vagy 5 oldalas levelet irt a Lakásszövetkzetnek,hogy nálam tűz volt,s letagadom,s azért nem csöngetett be,ert lekiabálom.De volt ár olyan is aikor azt ondta a képviselőnek lakoltasson ki a saját lakásomból.Mindenki a házban magyarul röhög rajta,de ondtam a háziorvosnak is ai közös,hogy kérem a jegyzőtől a kivizsgálását,mert valami gond van nála.Biztos ha kigyúrt boxosék laknának itt,már azok lerendezték volna.
2010. febr. 8. 07:53
10/12 anonim válasza:
Ostoba panelproli, be kell verni a pofáját, akkor kussba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!