Megérné feljelentenem a szomszéd asszonyt?
Figyelt kérdés
A vénasszony rám hívta a rendőrséget azzal a rágalommal, hogy verem a feleségemet. Nem is tagadja, hogy ő volt.
Tényleg csináltam egy monoklit a feleségem arcára, amikor egy polcot próbáltunk felügyetlenkedni a falra. Elismerem, bután hangzik, de ez az igazság, véletlenül arcon térdeltem, mikor felmásztam a kanapéra, ami fölé a polc került. Mindenki nevetett az eseten, de mióta rendőrök jártak nálunk, másképp állnak az ügyhöz, kerülnek, kiközösítenek. Ha bíróság elé viszem az ügyet, számíthatok valami kártérítésre?
2015. jan. 12. 09:00
21/23 Andizsuzsi válasza:
OFF
Kedeves tetro!
Elolvasnád kérlek, amit írtam még egyszer? Ugyanis pont erről próbáltam én is meggyőzni a válaszolót.
23/23 Andizsuzsi válasza:
:) dehogy, csak figyelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!