Megérné feljelentenem a szomszéd asszonyt?
A vénasszony rám hívta a rendőrséget azzal a rágalommal, hogy verem a feleségemet. Nem is tagadja, hogy ő volt.
Tényleg csináltam egy monoklit a feleségem arcára, amikor egy polcot próbáltunk felügyetlenkedni a falra. Elismerem, bután hangzik, de ez az igazság, véletlenül arcon térdeltem, mikor felmásztam a kanapéra, ami fölé a polc került. Mindenki nevetett az eseten, de mióta rendőrök jártak nálunk, másképp állnak az ügyhöz, kerülnek, kiközösítenek. Ha bíróság elé viszem az ügyet, számíthatok valami kártérítésre?
Ekkora marhaságot!
Legközelebb jobbat találj ki!
nekem erről egy vicc jutott az eszembe :
-Szia haver,mi az a monokli a szemed alatt ?
- Á,csak az asszony pofán vágott egy fagyasztott csirkével.
-De miért ?
-Hát ,be volt hajolva a hűtőbe,én meg hátulról jól beakasztottam nekije .
-És nem szereti ha hátulról csináljátok ?
-De,szereti,csak nem a TESCO-ban !
Rágalmazásért pert indíthatsz ellene, de hogy ennek van-e értelme...
Btw. Én hajlamos vagyok elhinni a térdelős sztorit. Előfordul az ilyen. Pár éve a fater csapta rá anyámra a csomagtartó tetőt. Természetesen nem szándékosan, csak figyelmetlen volt.
háztartási baleset mi? persze... :D
"De vidd el a nejedet orvoshoz,látlelet miatt,ott bebizonyítják,hogy nem tettlegesség volt"
Szerinted egy orvos ma a búbánattól tudná bebizonyítani, hogy szándékosan vagy véletlenül térdelt az asszony arcába???
Szerintem a rendőrségi feljelentés/jelzés nem áll meg egy rágalmazási perben, az ugyanis állampolgári kötelesség bűncselekmény gyanúja esetén. Ha a közösségben is "kihirdette", hogy vered a feleségedet, az igen, de az, hogy jelzett a rendőrség felé, nem.
Ha a feleséged melletted áll,úgy sem tehetnek semmit.
Szerintem elsőre "el kell hinni" ezt,mást nem tehet az ember.
Ha lesz több gyanús baleset,akkor kell ezen gondolkodni.
De a szomszéd akkor sem tehet semmit.
Vannak olyan nők is,akik akkor is együtt maradnak a férjükkel,ha az veri őket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!