Megérné feljelentenem a szomszéd asszonyt?
A vénasszony rám hívta a rendőrséget azzal a rágalommal, hogy verem a feleségemet. Nem is tagadja, hogy ő volt.
Tényleg csináltam egy monoklit a feleségem arcára, amikor egy polcot próbáltunk felügyetlenkedni a falra. Elismerem, bután hangzik, de ez az igazság, véletlenül arcon térdeltem, mikor felmásztam a kanapéra, ami fölé a polc került. Mindenki nevetett az eseten, de mióta rendőrök jártak nálunk, másképp állnak az ügyhöz, kerülnek, kiközösítenek. Ha bíróság elé viszem az ügyet, számíthatok valami kártérítésre?
VAK KOMONDOR?
Tipikus példája az eltitkol és tűrt családon belüli erőszaknak!
A szomszéd asszony lesz a tanú!
Az orvosi látlelettel az a baj, hogy már nincs nyoma a sérülésnek, mert még karácsony előtt történt. Kicsit jegeltük és szépen leapadt, csak kicsit elszíneződött kb. egy hétre.
A néniről mindig tudtuk, hogy hülye, nem is foglalkoztunk vele, viszont a mások megítélése zavaró. Már az elv is hülyeség, résszemről, hogy miért bántanám, de oké, azt hiszik, hogy félreismertek, viszont a feleségem is elég karakán és nem tűrné, ez azért világos lehetne.
10.14
nyugi, értjük mi a szitut ;)
"néha a legjobb családban is előfordul, hogy néha olykor el-elcsattan egy-egy pofon" mónika show, 2001 :D
10.16
andizsuzsi én általában egyetértek veled, de ez hülyeség. egy egy hetes monokliról dr house se mondaná meg, hogy az a térd véletlen vagy szándékosan koccant neki az arcocskának.
Én azt értem,hogy be tudják bizonyítani.
De ha a felesége nem tesz feljelentést ellene akkor nem tehetnek semmit.
Felnőtt ember,úgy él,ahogy akar.
Max a gyerekeket elveszik tőlük,ha vannak.
Én sem díjazom az erőszakot.
De ha először fordul elő ilyesmi és a feleség is ezt mondja,el kell hinni.
A szomszéd nőt lehet verte a férje és ezért akar ennyire igazság bajnoka lenni.
Ha rendszeres lenne ez,akkor érthető lenne,de az,hogy első alkalommal már feljelentik,szerintem baromság.
Ha tényleg agresszív,verekedős,annak lesz folytatása.
Ha egyszeri eset volt,vagy baleset.Akkor meg úgy sem folytatódik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!