Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen esetben mit tehetnek...

Ilyen esetben mit tehetnek házibuli?

Figyelt kérdés

Sziasztok! ugye van ez a törvény! [link]

szervezünk 1 házibulit ami meghaladja 300 főt, de van nagy szabadtér meg minden, ezt ellehet könyvelni nyiltéri bulinak végül, vagy van rá valamilyen megoldás, hogy ne kelljen engedély? mert már nincs idő leszervezni az antszt stb de a jegyek meg elkeltek! köszönöm a választ!

2014. dec. 29. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Én nem ettől félnék. Ezek a nyilvános helyekre vonatkozik. Tehát a hivatalos vendéglátó stb egységekre.

De te 300 fős házibuliról beszélsz, ahova jegyet árulsz. Gondolom magánterületen. Én a NAV-tól tartanék.

2014. dec. 30. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
300 fős házibuli? Ilyen nagyban nyomjátok? Ejha. Ferikém, nem te vagy az? Ja nem, ő csak a DJ. Igaz, te meg akkor a szervező vagy. Értem.
2014. dec. 30. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Engedély ugyan nem kell rá, de hogy Vida Ildi megfogja ujjazni a seggjukad az biztos.
2014. dec. 30. 03:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is elsősorban a NAV-tól tartanék. Az nem házibuli, ahova árulod a jegyeket!

Ezért lesz még bajod ebből, nem is kicsi...

2014. dec. 31. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!