Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hatóság félrevezetésének...

Hatóság félrevezetésének kisérlete a vád. Mit kapok itéletben a bíróságon?

Figyelt kérdés
Megláttam, hogy egy ismeretlen magánház udvarán egy ismeretlen rendőrautó parkol, amiből lopták a benzint. Kinyomozták hogy nem történt lopás. Ezért vádolnak. Saját, bejelentett mobilomról hívtam a 107-et. A bejelenetés alatt a rendőr minden kérdésére válaszoltam, de a nevemet nem is kérdezte. Majd hívott a ZSOLTI vagy a ZOLI, hogy menjek vissza a házhoz, mondtam neki hogy nem meyek. Majd fél év múlva jött az idézés a győri vezető ügyésztől, aki ezzel vádol. És nyáron lesz a tárgyalásom.
2010. febr. 3. 15:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az előző három hozzászóláshoz!

De akkor miért perel a vezető ügyész itt a győri ügyészségen? panaszt is tettem és a panaszomat elbíráló másik ügyész azt mondja, hogy majd a bíróságon lesz alkalom összevetni a bizonyítékot és az érveket. Nekik az a bizonyíték, hogy kinyomozták, hogy nem volt benzinlopás. Azt mondja, hogy az ügyeletes járőr megállapította, hogy nem volt benzinlopás. Ebből az jön le neki, hogy félrevezettem a 107-et.

Meg az is a problémám, hogy azóta többször itt járkál egy rendőrautó a házam körűl. Szerintem az a rendőr van benne akinek a házánál állt az a bejelentett benzinlopásos rendőrautó. Amúgy ez egy olyan utca, hogy óránként, ha szokott járni erre valaki. Rendőrautó soha nem járt erre.

Mennyit adnak elsőre? Mondjuk, ha nem akarnék fellebbezni, mert az idegeim ki vannak készülve és úgy döntök, hogy beszopom, csak legyen vége. Mennyit adnak ilyenkot. Egy évet? vagy 100-ezret? mennyit adnak?

2010. febr. 12. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!