A válóperek során, ha gyermekelhelyezésre kerül a sor, akkor az esetek döntő többségében miért az anya kapja meg a gyereket?
" de a legtobb ferfi olyan mint az exferjem,"
Hogy jössz te ahhoz, hogy a férfiakat így minősítsd? Ismered az összes családapát? Nem? Akkor ilyen kijelentésekkel ne élj, ha egy mód van rá. A te példád szomorú, de ennyi alapján ne írd le az összes másik férjet.
Ennyi erővel azt is állíthatnám, hogy minden kutya egy szemétláda, mert az enyém állandóan a járdára piszkít és szétrág mindent.
Bocs, most jön a logika.
Ahhoz, hogy te egy adott halmaz legtöbb tagját jellemezhesd, ismerned kell minden tagját, hogy aztán a legjellemzőbb tulajdonság alapján jellemezhesd őket. Ismeri ennek a halmaznak a tagjait? Kötve hiszem. ha azt írta volna, hogy "az általam ismert férfiak", akkor azt mondom oké, mert csak a saját környezetéről beszél, de az a kijelentés, hogy a legtöbb férfi ilyen és ilyen, az azért elég nevetséges állítás.
Igen, a legtobb ferfi ilyen. Nem azt irtam, hogy mindegyik. Ilyenek voltak a bolcsiben, oviban, iskolaban, a kulonorakon megismert gyerekek apjai. Sajnalom ha faj az igazsag. Ismerek olyan apukat, aki a gyerekeinek pontosan ugyanolyan szuloje mint az anya, allandoan a gyerekeivel latom, ott ult a szuloiken, copfozott, gyongyot fuzott, de ez a kivetel, nezz mar korbe hisztizes helyett. A csaladi kapcsolatok es az osszes babamama forum tele van panaszokkal, hogy apukara nem lehet hagyni a gyereket meg hetvegere se, mertnem vallalja be.
A te gyerekeid hany evesek, naponta mennyit foglalkozol veluk, mekkora gyerekkozossegben forogsz, hogy belelass a csaladok eletebe? Nekem csak ketto van, de nagyobbak, igy tobb kozossegben voltunk es mindenhol Magyarorszagon ez volt a tapasztalatom.
Amugy amikor nemreg kulfoldre koltoztunk az elso ami nekem is feltunt es mas itteni magyar csaladokkal beszelgetve kiderult, hogy az elso ami szemet szurt, hogy milyen sok ferfi van a jatszotereken es jatszanak is a gyerekekkel, nem csak a padon unottan nyomogatjak a telefonjukat.
Es a hozzaszolasomat reggel azzal kezdtem, hogy a birosagi statisztika szerint, tehat nemcsak szubjektiv tapasztalatrol van szo.
"Azért, mert bizonyított tény, hogy egy anyára sokkal nagyobb szüksége van egy gyermeknek, mint apára."
Ezt a címeres ökörséget legfeljebb "brit tudósok" bizonyíthatták. Az édesapa ugyanolyan teljes jogú és értékű szülő, mint az édesanya. Ugyanúgy tisztességesen, szeretetben fel tudja nevelni a gyermekét. Ez nem nemtől függ...
Arra pedig, hogy "a legtöbb férfi csúnya, gonosz, olyan" nem is lehet értelmes, kulturált választ adni.
Nem a többségben lévő normális férfiak hibája, hogy pár nőci orrba-szájba pulyát pottyant mindenféle jöttmentnek, aztán meg ugye mehet a sopánkodás.
Mert a bírók többsége nő, és nőpárti.
De itt csak olyan véleményt kaphatsz, hogy az apák mind gazemberek. A válaszolók többsége elvált nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!