Ha van egy darab földem, amit már évek óta használ egy szomszéd, beültette fával, én pedig most birtokba szeretném venni, mi a menete?
Valószínűleg pont azért lehet jól menő vállalkozó, mert ha úgy gondolja, hogy valamiben neki van igaza, azt nem hagyja, hogy elvitassák tőle. Legalábbis attól, hogy én sikeres vállalkozó lennék, még biztos nem adnám ki csak úgy a kezeim közül potyára a százezres földeket :)
Én amúgy nem nagyon látok itt más utat, mint eljárást indítani - én is mondhatom, hogy enyém az a föld, de ha nincs papírom, akkor cseszhetem. Vagy ha megpróbál a 3 fél (mostoha, ti, szomszéd) felnőtt ember módjára viselkedni, akkor leültök egy asztalhoz és mindenki megmutatja, milyen papírja van arról, hogy neki bármi köze lenne a földhöz.
Mondjuk azért kicsit ironikus, hogy ki kell vágni a gyümölcsfákat, hogy ti gyümölcsfákat ültethessetek rá - amíg nem volt pályázati lehetőség, úgy tűnik addig nem is volt olyan fontos az a föld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!