Csendháborítás miatt feljelentem a szomszédot. Mi a menete és mik a következményei?
Már nagyon unom hogy éjfélig és tovább ordít a zene.Csak felhívom a körzeti megbízottat hogy csendháborítás miatt feljelentem őket és annyi?Vagy kérnek tőlem adatokat,stb.?
Akkor mi van ha kiérnek a rendőrök és pont akkor kapcsolják ki?Akkor rámvarrják a kiszállási költséget?
Címet kérnek, de azt diszkréten kezelik, nem fogják mondani a szomszédnak hogy Kovács piroska hívott minket hogy zavarja a zene
Ha elhallgat kicsit és pont nem szól zene, akkor is felhívják a figyelmét a következményekre
De amúgy butaság foglalkozni vele, többre mész ha Te magad intézkedsz, ez az ország ilyen, eredményesebb ha önbíráskodsz
Én is jelentettem már be a felső szomszédomat csendháborítás miatt, bár végül elég hülyén jött ki a dolog. Akkoriban gyakori szokása volt, hogy bejelentés nélkül hajnalba nyúló bulikat tartott, ahol a hangos zene még kevésbé zavart, az állandó üvöltözés és az, hogy kishíján a fejemre szakadt a plafon az ugrálásuktól már annál inkább (ha ismeritek a panelházakat, tudjátok, hogy azok a vékony falak hogy vezetik a hangot és hasonlókat). Kétszer is felmentünk nekik szólni, hogy visszább kéne venni egy kicsit, de a bulik nem maradtak abba. Egyszer mikor már nagyon elegem lett, mert másnap kelnem kellett volna időben és nem tudtam aludni, felhívtam a rendőrséget. Kértek nevet és címet is. Én hülye ráadásul még egyszer hívtam őket, annyira soká jöttek. Balszerencsémre aztán pont, mire kiértek a rendőrökre, meglepetésemre elhallgattak, mintha érezték volna hogy baj lesz. Elég cikis volt, de kimentem a rendőrök elé, mondtam nekik hogy most épp csendben vannak, de tegyék meg hogy felmennek és rájuk ijesztenek.
Azóta nem igazán buliznak, hál' Istennek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!