Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért csak a fehér emberre...

Miért csak a fehér emberre mondják, hogy rasszista?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Na igazat mond és erre náci lesz... gratula
2020. nov. 27. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Mert ez most egy olyan szitokszó, amit arra kell ráhúzni, aki gondolkodik, hiszen olyan ember nem kell.

Nézz körül mi folyik például Dél-Afrikában, na ott van rasszizmus keményen, csak miután az a fehérek ellen irányul, a kutya sem foglalkozik vele.

2020. nov. 28. 10:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én félig roma, félig fehér vagyok. De inkább fehérnek érzem magam, kinézetre és belsőre is inkább.

Múltkor a buszmegállóban jöttek ilyen kis cigány gyerekek, és leparasztoztak. Nagyon rosszul esett még így is hogy félig roma vagyok. Persze régen suliban akik ismertek, azoktól megkaptam a cigányt is.

Legyen bármi is az ember, fehér vagy fekete, igenis fáj ha ez miatt bántják. Az hogy leparasztoztak ezek a kisgyerekek ugyanúgy fájt mint annak idején a cigányozás.

2020. nov. 28. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert most ez a parancs és ezt követik,ha holnaptól más lesz a parancs,annak engedelmeskednek
2021. febr. 3. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért hogy a "kisebbseg" védve legyen
2021. febr. 4. 00:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Én sem értem.

"BLM" Ilyen táblákat vonultattak az utcán a magyar emberek, miközben Magyarországon éjjel-nappal megy a cigányozás :D Én nem azt mondom, hogy ennek nincsen oka, de ha van, vagy ha nincs, szerintem undorító. Jómódú családból származom és kreol bőröm van, a saját bőrömön tapasztalom.

Külföldön is rengeteg rasszizmus megy regionális szinten, nem csak nálunk. A BLM mozgalom tökéletes pillanat lett volna Amerika Hollywood által álló hátszele és annak terjedő gyorsasága miatt arra, hogy kiálljunk a rasszizmusért az egész világban, még ha helyenként változó is, hogy ki miért áll ki - ami nem is lett volna véletlen, mert mint említettem, a rasszizmus regionális szinten folyik leginkább a szerint hogy melyik térségben melyik népek élnek. E helyett meg kiálltunk mind a feketékért, éljen. :D Majd kíváncsi vagyok Amerika mikor fog egy európai országért is tüntetni. Ja, ohh. Soha...

2021. márc. 3. 07:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocs, a lényegtől elvonatkoztattam, de konklúzió: Hirtelen mindenki rasszista lett a feketéken kívül, a többi rassz meg épp nem érdekel senkit sem.
2021. márc. 3. 07:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert a fehérember olyan idióta önfeladó, gyáva fajta, hogy ezt megalázkodva, térdre rogyva eltűri.

Szégyen!

2021. márc. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!