Miért csak a fehér emberre mondják, hogy rasszista?
Mert ez most egy olyan szitokszó, amit arra kell ráhúzni, aki gondolkodik, hiszen olyan ember nem kell.
Nézz körül mi folyik például Dél-Afrikában, na ott van rasszizmus keményen, csak miután az a fehérek ellen irányul, a kutya sem foglalkozik vele.
Én félig roma, félig fehér vagyok. De inkább fehérnek érzem magam, kinézetre és belsőre is inkább.
Múltkor a buszmegállóban jöttek ilyen kis cigány gyerekek, és leparasztoztak. Nagyon rosszul esett még így is hogy félig roma vagyok. Persze régen suliban akik ismertek, azoktól megkaptam a cigányt is.
Legyen bármi is az ember, fehér vagy fekete, igenis fáj ha ez miatt bántják. Az hogy leparasztoztak ezek a kisgyerekek ugyanúgy fájt mint annak idején a cigányozás.
Én sem értem.
"BLM" Ilyen táblákat vonultattak az utcán a magyar emberek, miközben Magyarországon éjjel-nappal megy a cigányozás :D Én nem azt mondom, hogy ennek nincsen oka, de ha van, vagy ha nincs, szerintem undorító. Jómódú családból származom és kreol bőröm van, a saját bőrömön tapasztalom.
Külföldön is rengeteg rasszizmus megy regionális szinten, nem csak nálunk. A BLM mozgalom tökéletes pillanat lett volna Amerika Hollywood által álló hátszele és annak terjedő gyorsasága miatt arra, hogy kiálljunk a rasszizmusért az egész világban, még ha helyenként változó is, hogy ki miért áll ki - ami nem is lett volna véletlen, mert mint említettem, a rasszizmus regionális szinten folyik leginkább a szerint hogy melyik térségben melyik népek élnek. E helyett meg kiálltunk mind a feketékért, éljen. :D Majd kíváncsi vagyok Amerika mikor fog egy európai országért is tüntetni. Ja, ohh. Soha...
Mert a fehérember olyan idióta önfeladó, gyáva fajta, hogy ezt megalázkodva, térdre rogyva eltűri.
Szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!