Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagyok rasszista, ha...

Mennyire vagyok rasszista, ha nem szívesen járnék/szexelnék/csókolóznék NEM fehér emberrel?

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Rossz tapasztalatod volt a nem fehérekkel, vagy miért? A kinézetük taszít?
2014. szept. 8. 15:48
 2/6 anonim válasza:
52%
Én nem vagyok rasszista (csak a romákkal szemben, mert azok úgy is viselkednek, más nemzetiségek nem zavarnak), szóba állnék, barátkoznék négerrel, ázsiaival, arabbal, stb., de kinézetre nem vonzanak, szóval ilyen szimpla barátságnál többre nem lennék én se hajlandó nem fehérrel, de nem azért, mert rasszista vagyok, hanem, mert taszít a kinézetük. Szerintem nem vagy rasszista.
2014. szept. 8. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez nem rasszizmus. A szexualitás ízlés kérdése. Akkor lennél rasszista, ha mindenféle szarnak elhordanád a nem fehér embereket, és a szexualitástól elvonatkoztatva előítélettel néznél rájuk.

Én nem tudnék lefeküdni egy ázsiai, vagy néger nővel, mégsem tartom magam rasszistának. Ha nem a szexről, a testi vonzalomról van szó, semmi bajom nincs velük.

2014. szept. 8. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hoyg azért nem tennéd, mert nem tetszenek vagy azért mert nem fehérek?

Érted a különbséget, ugye?

2014. szept. 8. 15:54
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) nincs rossz tapasztalatom, csak a kinézetük nem tetszik.:)
2014. szept. 8. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha csak a kinézetük miatt nem, akkor nem vagy rasszista.
2014. szept. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!