Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért csak a fehér emberre...

Miért csak a fehér emberre mondják, hogy rasszista?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 21:54
1 2
 1/18 John Uszkepács ***** válasza:
47%

A fehér ember a balliberális oldal miatt szándékosan démonizálva lett. A fehér ember mindig csak bűnös lehet és minden rossz okozója, emiatt a kárára bármit megtehetnek a nem fehérek. Ők ugyanis az örök áldozat, mártír és legnagyobb jó szerepében vannak bemutatva, akiktől az idióta fehér ember csak tanulhat. A balliberális oldal szerint ez így helyes.

"és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

2014. dec. 6. 22:04
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

Én egy

- fehér

- heteroszexuális

- római katolikus

- férfi

vagyok.

Kapásból 4 indok, amiért diszkriminálhatnak.

2014. dec. 6. 22:31
 3/18 anonim ***** válasza:
56%
Ez most az új liberálmánia.
2014. dec. 6. 22:43
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Látnák csak hogy állnak egymáshoz az afrikai törzsek és a cigány családok..
2014. dec. 7. 00:24
 5/18 balkalolka ***** válasza:
64%

# 1

Nagyon érdekes a hozzászólásod vége amikor a kriminális mesekönyvre hivatkozol, meg a libcsizés is faja, ha egy picit is felállt tőle a töpörödött pöcörőd már megérte felkelned és ujjaidat a billentyűzeten koptatni.

2014. dec. 10. 10:36
 6/18 anonim ***** válasza:
24%

Ez egy nagyon bonyolult kérdés: Sok minden bele játszik pl. ballib oldal politikai érdeke, akik ez által akarnak új embereket megszólítani. Látszólag a cigányok, zsidók érdekeit képviselik valójában a sajátjukat.

Ott van még a zsidóság amely a médiában is felül reprezentált.

És valahol igazuk is van, mert van bennünk előítélet bőven.

2020. szept. 21. 12:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondoljátok, az ázsiaiak közt nincs rasszista? Egyszer hallottam egy tudóst, amint kínai vagy japán barátjától megkérdezte, hogy rajtatok miért olyan kevés a szőrzet? (Tudjátok, az ázsiai népeken általában kevesebb szőr nő, mint az európaiakon vagy az afrikai embereken). Erre a kínai (vagy japán): majd nézd meg magatokat tízezer év múlva. Ti is úgy fogtok kinézni, mint mi!Ezzel arra célzott, hogy az ázsiaiak mennyivel fejlettebbek az európaiaknál.
2020. szept. 21. 13:40
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem csak. Sőt én fehér emberre még sohasem mondtam.
2020. okt. 2. 08:53
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
mert idióták mindenki lehet rasszista
2020. nov. 27. 08:30
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
Neked testvérem nem demagóg kérdéseket kellene kiírnod, hanem tanulmányoznod a rasszizmust, elítélned azt. Összeszedned magad és tisztességes emberré vállnod. Ezzel a náci stílussal max kocsmákban leszel menő.
2020. nov. 27. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!