Rasszista csak fehér ember lehet?
2009-11-15én Sajóbábonyon 1000cigány szamurájkardokkal,fejszékkel,lapátokkal,késekkel felfegyverkezve rárontott a magyar emberekre olyan felkiáltásokkal hogy "Holnapra megölünk minden magyart!","Halál a magyarokra!","Kinyírunk titeket!".
A mészárlást csak a rendőrség tudta megakadályozni nagy erőkkel.
Ez vajon nem rasszizmus???Vagy cigány nem lehet rasszista csak a magyar???
A média a cigányrasszizmusról miért nem számol be?Miért ferdít?
Ilyenkor az ülepszájú liberális jogvédők miért nem rikácsolnak a rasszista cigányokra???Miért mindig csak a magyarokba rúgnak bele?
Miért teszi a ballib média megint mindenért a magyarokat felelőssé?
Kezdem úgy érezni hogy ez az ország már nem a mienk,ebben az országban a magyar a kisebbség,a diszkriminált,a jogfosztott amibe a liberálisok,cigányok,zsidók,homokosok vígan törlik bele a lábukat,köpik le,rúgnak bele.
a retkes g**iknek csak apofájuk nagy ha egy embert meg ölnek mészárlás lesz nem lenne egy 1 az öszest meg ölni ne félj eljön majd még az idö hogy ezek a retkesek félni fognak:)
13f
Mert a ballib szereti a külföldiek "seggét nyalni" és a média pedig baloldali (tiszt. a kiv.-nek).
Erről én is írtam kérdést: Ki a felelős a Sajóbábonyi konfliktusért címen.
Egyébként rasszista bárki lehet, mert megkülönböztettnek valakit bőrszíne miatt, csak ez szeretik magyarokra kenni.Sajnos
Voltam kint tegnap éjszaka Sajóbábonyon.Pár gárdista ismerősömmel együtt kimentünk.Kérdezgettük az ott lakó magyarokat a helyzetről.Egy öreg bácsi azt mondta hogy a
sajóbábonyoni faluban állandóak a konfliktusok a cigányok miatt.Kutyaként kezelik a magyarokat a cigányok.És ha a magyarnak nem tetszik akkor jönnek 20an és agyonverik.
Ez a helyzet fog megszűnni most.Nem tűrjük tovább a cigányterrort.Nem leszünk többé alávetett helyzetben és megvédünk minden magyart ha kell.
009-11-15én Sajóbábonyon 1000cigány szamurájkardokkal,fejszékkel,lapátokkal,késekkel felfegyverkezve rárontott a magyar emberekre olyan felkiáltásokkal hogy "Holnapra megölünk minden magyart!","Halál a magyarokra!","Kinyírunk titeket!".
Sajóbábonyon 4000-en élnek. A lakosság 30%-a cigány. Vagyis ha ezren voltak, akkor ott voltak a nők és a gyerekek is, a csecsemőket is beleértve. Ha a MEGSZÜNTETETT magyar "tökös" gárda nem masírozna, akkor senki sem balhézott volna. Az idézett "Halál a magyarokra!" jellegű szövegeket meg majd akkor hiszem el, ha egyetlen videót mutatsz, vagy egy hangfelvételt, mert addig csak egy újabb provokatív, gyűlöletkeltő kurucinfós hoax marad...
"2009-11-15én Sajóbábonyon 1000cigány szamurájkardokkal,fejszékkel,lapátokkal,késekkel felfegyverkezve rárontott a magyar emberekre olyan felkiáltásokkal hogy "Holnapra megölünk minden magyart!","Halál a magyarokra!","Kinyírunk titeket!".
A mészárlást csak a rendőrség tudta megakadályozni nagy erőkkel."
Ezt a kurucinfo oldalon olvastad?
"Ez vajon nem rasszizmus???Vagy cigány nem lehet rasszista csak a magyar???"
De lehet.
"A média a cigányrasszizmusról miért nem számol be?Miért ferdít?
Ilyenkor az ülepszájú liberális jogvédők miért nem rikácsolnak a rasszista cigányokra???Miért mindig csak a magyarokba rúgnak bele?"
Még kiderül a végén, hogy ti, szegény szélsőjobbosok vagytok az áldozatok...
"Miért teszi a ballib média megint mindenért a magyarokat felelőssé?
Kezdem úgy érezni hogy ez az ország már nem a mienk,ebben az országban a magyar a kisebbség,a diszkriminált,a jogfosztott amibe a liberálisok,cigányok,zsidók,homokosok vígan törlik bele a lábukat,köpik le,rúgnak bele."
Ezek szerint már nemcsak a cigány, és a zsidó nem lehet magyar, hanem a homokos, és a liberális sem?
Utolsó, terelsz, kötekedsz, kiforgatod a szavakat, de a kérdésre b.szol válaszolni rendesen, meg még a végén vissza is kérdezel.
Miért nem költözöl melléjük, na miért nem? Gép mögül neked is nagy a szád, élőben meg összehugyoznád magad ha meglátnál 3 cigányt, itt meg osztod az észt.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!