Mit tegyek, ha a tulaj nem akarja aláírni az albérlet átadásit?
Figyelt kérdés
Elhagytam(volna) az albérletet és ő mindent rendben talált, kauciót visszaadta(volna), viszont semmit sem akar aláírni azzal kapcsolatban ,hogy én átadtam-kiköltöztem. Mit tegyek?
Ha belemegyek ebbe és így átadom a lakást akkor utólag sírhat , hogy még hivatalosan ott lakom és fizessek bérleti díjat/rezsit. Ha meg nem megyek bele és nem adom át a kulcsot ,amíg nem írja alá akkor viszont ténylegesen is ott lakom, tehát megint csak követelheti a bérleti díjat.
2014. dec. 6. 13:49
1/2 tomala válasza:
Hívsz két tanút, akik ott vannak az átadáskor. Esetleg fotókat, videókat készítesz a lakás átadáskori állapotáról.
2/2 kovpet válasza:
Miért nem írja alá? Szerződés volt? Ha az sem, akkor mindegy. Ha az volt, akkor mi oka lehet, hogy nem zárja le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!