Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha engem az iskolában megtámad...

Ha engem az iskolában megtámadnak, és megvédem magamat akkor kirúghatnak?

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 15:16
 1/10 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Ha nem provokáltad a támadást, és a védelem a támadással arányos volt, akkor nem.
2014. nov. 10. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Hát, ha abba belehal a másik, akkor valószínűleg igen, és nem nagyon fogja őket érdekelni, hogy önvédelem volt-e vagy sem.
2014. nov. 10. 15:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Van egy idióta osztálytársam, aki állandóan baszogat, és ha visszaszólnék neki, valószínű hogy nekem esne, viszont egy f@5z miatt nem akarom hogy kirúgjanak az iskolából.
2014. nov. 10. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
elvileg a támadót kell kirúgniuk, legalábbis így lenne etikus...
2014. nov. 10. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan szólj neki vissza, ha az ő idegei pattannak előbb és ő üt, akkor nyugodtan add meg neki ami jár!-
2014. nov. 10. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
4%
Nem gyanús, hogy mindig a széljobberek készülnek állandóan harcra, támadásra meg védelemre?
2014. nov. 10. 17:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam hogy legalább nem kell hagyni magamat hogy baszogasson

Utolsó, nem is tudom hogy röhejes vagy inkább szánalmas hogy egy iskolai konfliktusba is belekevered az ideológiákat

2014. nov. 10. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, én az iskolában SZDSZ-szimpatizáns voltam, most pedig LMP szavazó vagyok, voltak konfliktusaim, de sosem engedtem őket továbbharapódzani a verbális síkról.
2014. nov. 10. 18:58
 9/10 anonim válasza:
63%
Remelem egyszer elkapnak a ciganyok anyaddal együtt akit megeroszakolnak es 16 késszúrással kivegeznek. A magadfajta mocskok miatt nem irthatjuk ki ezeket a fergeket de meg csak vedekeznunk sem szabad
2015. jan. 23. 23:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogy a fenébe lehet egy ilyen szélsőjobbernek 92%-os a válaszadási rátája...?

2015. jan. 23. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!