Ezért kirúghatnak a gimnáziumból!?
Ha csak a haverod kötekedett és te meghúztad magad akkor te megúszhatod kisebb büntetéssel. Bár nem árt tudni hogy tanúként lettél-e behívva, vagy gyanúsítottként, mert nem mindegy. Egyébként könnyen járhat kicsapással a dolog de csak azzal szemben aki valóban megtette ezt a dolgot, tehát te megúszhatod de a haverod nem valószínű, és ez szinte bármelyik oktatási intézményre vonatkozik, akár kollégiumokra is.
Én kollégiumba voltam portás és belém kötött részegen az egyik diák és mivel én jelentettem rögtön a nevelőnek és az igazgatónak így a srácot másnap kicsapták az intézményből és az iskolájából is mivel iskolához tartozott a kollégium, de mivel még tanulói kötelezettsége volt így felszólították arra hogy keressen egy másik iskolát, amire adtak neki 2 hetet. De a kollégiumba már nem mehetett vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!