Hivatalosan nem. Gyakorlatban simán, csak kell találni valami mondvacsinált okot.
2014. máj. 11. 11:18
2/20 anonim válasza:
Hát ha munkaidőben, munkahelyen nézgeted ahelyett, hogy dolgoznál, még jogos is a kirúgás.
2014. máj. 11. 11:20
3/20 anonim válasza:
Bárkit-bármiért ki lehet rúgni! Ilyen világban élünk!
2014. máj. 11. 11:23
4/20 anonim válasza:
Nem.
De munkahelyen azért mellőzd az ilyen internetes oldalak nézegetését.
2014. máj. 11. 11:27
5/20 anonim válasza:
Nem azért rúgnak ki mert ezeket nézegeted, hanem mert munkaidőben mást csinálsz.
2014. máj. 11. 11:50
6/20 anonim válasza:
Nem.
2014. máj. 11. 11:54
7/20 anonim válasza:
Kurucért szerintem simán. Index belefér.
2014. máj. 11. 12:03
8/20 anonim válasza:
milyen az a munkahely és milyen az a munka, ahol ennyire nélkülözhető tevékenységet végez valaki, hogy ki lehet rúgni azonnal?
2014. máj. 11. 12:21
9/20 anonim válasza:
Utolsó nagy butaságot írtál. Két legálisan működő weboldalról van szó, emellett (legalábbis hivatalosan) sajtószabadság van,. tehát nem értem milyen alapon diszkriminálod a kurucz.infot egy olyan kérdésben ahol nem az oldalakkal kapcsolatos véleményed a kérdés. Értem én, hogy az index csak olyanokat hazudik, amiket máshol is hallhatsz a médiában, de hidd el, itt is van ugyanannyi fals manipulált hír mint a kurucon.
Egyébként a a nézegetésért rúgják ki, akkor jogos, ha azért hogy melyik oldalt nézte, akkor megvetendő.
2014. máj. 11. 12:22
10/20 anonim válasza:
ha dolgozás helyett nézegeted, akkor tökmindegy, hogy mit nézel, ki lehet rúgni. az index meg egy híroldal..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!