Ha feketén javítok gépeket és ezt kiplakátolom a lépcsőházban akkor rám küldhetik a NAV-ot?
Nagyon csúnyán megszorultam anyagilag, a nyakamba szakadt egy hitel (örököltem...) hiába dolgozok 2 helyen, hó végére semmim sem marad. Mióta az eszemet tudom javítok gépeket, notikat "maszekban" és gondoltam, kiplakátolom ezt itt a lépcsőházban és a környékén. Nos ezért rám küldhetik a NAV-ot? Vagy ilyen van mindenhol és nem érdekli őket?
Persze NEM az lenne kiragasztva, hogy feketén csinálom. :D
Elég egyetlen "jóakaró" a lebukáshoz!
Ma, amikor hivatalosan egy (esetleges)ébédért és/vagy 1-2 üveg sörért nem segíthetsz ingyen haverod házának építésénél, gondolod, erre nem jönnek rá?
.
Nem egy ingyenes spiclivonal van, ahol név nélkül is lehet bejelentést tenni.
ha kifizeted a védelmi pénzt, akkor nem. ha extrát fizetsz, még a vetélytársaidra is rászállnak.
komolyra fordítva, elég valószínű, főleg ha reklámozod is itt, hogy mire készülsz.
de sok veszíteni valód nincs, mert életed már úgysincs.
külföld nem megy?
Igen.
Viszont ha sok milliárdos tételben csalod az ÁFA-t akkor nem.
"nyakamba szakadt egy hitel (örököltem...)"
Ezt hogy?
Én nem ragasztanám ki sehova se hogy mit csinálok.
Szerintem szólj csak a megbízható ismerősöknek,barátoknak,munkahelyen, hogy ilyennel is foglalkozol, és ha nem is pénzt kérsz cserébe hanem mondjuk tésztát vagy valami hasznosat amit amúgy is megvennél, akkor a havi bevásárláskor nem kell ezekre költeni és megmarad a rászánt pénzed, tehát olyan mintha fizettek volna.
Szerintem az ilyen "cserekereskedelem" nem tilos, de én kérek elnézést ha tévednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!