Szlovák vagyok de barátnőm budapesti és szeretnék Magyarosrszágon munkát vállalni. Hol induljak el?
"A hungaristák nem utálják a Szlovákokat? Vagy csak a zsidőkat gyűlölítek? Nem prokációból kédezem, hanem mert nem tudom ezeket."
Én vagyok, akihez címezted a kérdést! Röviden válaszolva: Nem! Nem gyűlöljük a szlovákokat! És egyik más Kárpát-medencei népet sem! Akikre te gondolsz, ők a soviniszták! Ők gyűlölködnek, nem pedig mi! A nemzeti radikálisok között van sok belőlük, de persze ott sem mind ilyen. Általában keverik a fogalmakat. Mi a szomszédos országok nacionalista szervezeteivel próbálunk együttműködni, elismerjük őket honképes és talajgyökeres népeknek, a csonkaország helyreállítását is inkább konnacionalista szövetségek keretében képzeljük, mintsem a "mindent vissza" irreális és jelenleg értelmetlen alapján. Azért sem gyűlöljük a testvérnépeket, mert az ellentétek köztük és köztünk mestrségesek, nekünk nem ők a fő ellenség, hanem a szabadkőműves zsidó világhatalom, de ez már egy másik téma....
A lényeg csak annyi, hogy egy hungaristát sosem hallasz gyűlölködni a szomszéd népek felé. Szálasi, Hlinka, Codreanu és Pavelics eszméi testvéreszmék.
Felvidéki magyar?
Szlovák magyar nincs!!
23:41
"szabadkőműves zsidó világhatalom" :D ezt is kifejtenéd!
Nekem írtál, köszi.
Amúgy tegyük fel,látsz vagy tudsz egy egyszerű zsidóról,aki tisztességes ember,mint jónéhányan,azt is elitéled és gyűlölöd.
Vagy csak a csaló lopó emberek jönnek szóba.
Vagy a pénzükkel van a bajod,hogy nekik van,neked meg(esetleg nincs). Vagy minden gazdag ember zsidó?!
Lehet sokat kérdezek,de légyszíves válaszolj ezekre,mert nagyon érdekelne.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!