Szlovák vagyok de barátnőm budapesti és szeretnék Magyarosrszágon munkát vállalni. Hol induljak el?
Bocs, de te nem szlovákiai magyar vagy? :)
Nem minden a személyi...
Kedves kérdező
A fenti két hozzászólás remélem egy életre elvette a kedved ettől a balkáni koszfészektől. Ezzel a mentalitással fogsz találkozni, ha idejössz: agresszív nacionalisták, akik magyarabbak a magyarnál, meg hivatásos gyűlölködők. Ha esetleg határon túli magyar vagy, akkor se számíts túl sok jóra: nagyon sokan meg fognak lepődni, hogy nem beszélsz iszonyatos tájszólással, nem a magyar himnusz a csengőhangod, és semmi bajod a zsidókkal.
Az első válaszban mi volt erőszakos?
Ha szlovákiai, és magyarul ír, feltételezem, hogy szlovákiai magyar. /felvidéki/ Ennyi.
Testvérem!
Szerintem próbálkozz a bevándorlási hívatalban!
Ott szerintem biztos segítenek!
Ja és elnézéseded kérem a 2. beszóló nevében, ilyenkor szégyellem magam!
2. válaszoló! Tudod ,nem minden Szlovák utálja a Magyart se,csak a hozzád hasonló b*zik!
Lehet lepontozni!
Nem értem hogy mennyi IQ szükséges ahhoz hogy értelmezzen valaki egy kérdést és arra tudjon választ is adni!!
Kérek mindenkit hogy a kérdésre válaszolJon,ha problámája van akkor írja ki külön kérdésben vagy kezeltesse magát!
"Adókártyához kell lakcímkártya ahhoz viszont mi kell munkavállalói engedély de ahhoz mi kell?"
Mielőtt bárkinek az iq-ját sértegeted, tanulj meg írni, de legalább írásjeleket kirakni,mert így k*rvára nehéz értelmezni!
Én írtam az előzőt ,de már lehet megbántam és tényleg a 2.nak van igaza. Szerinted mi f*aszt írtam, ha nem a választ. Amúgy meg mire megírtam ,addigra a válaszod már kint volt.
Mondom magyar vagyok.tudok írni semmi baj a kérdésemmel.
a válaszod meg nem láttam amikor írtam a kommentem.
Türelem emberek!!
Miért ez a gyűlölködés?!
Nem értem az embereket!
Szánalmas!!
Akinek inge vegye magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!