Mit kaphatok ezért, ha részegen kiabáltam, hogy éljen a Jobbik?
Imádom az ilyen embereket.. Üvöltözöl részegen, aztán a kihívják rád a rendőröket akkor már nincs szólásszabadság..
Indíts újságot, blogot, szervezz összejöveteleket, azt mondasz amit akarsz, de ha egy étterem közepén üvöltözöl akkor elvisznek a rendőrök. A szólásszabadság nem azt jelenti hogy bárhol, bármilyen alja formában szétlőheted a véleményed.
Összekevered a szólásszabadságot és a normális viselkedést.. Normális hangon a barátaidnak nyugodtan szopkodhattad volna Vona Gábor farkát, senki nem szól meg. Részegen üvöltözni viszont taplóság, jogosan hívták ki a rendőröket. Nem ők szégyenítettek meg téged hanem te magadat.
(és most ne hozd ide a politikát, nem az a lényeg hogy a jobbikot kiabáltad, ha munkáspártot vagy mszp-t vagy bármit üvöltözöl az ugyan ilyen gáz).
Nem a rendőrök szégyenítettek elöször. Hanem az hogy amikor modtam egyböl kiröhögtek. Még csak ezután hivta vki a rendöröket.
A jobbikot meg egy jobbikost nem lehet kiröhögni.
"A jobbikot meg egy jobbikost nem lehet kiröhögni."
Pedig most is ezerrel dolgozol rajta...
Egy újabb Jobbikos aki elérte, hogy egyre kevesebben szavazzanak rájuk.
Anno rájuk szavaztam, de éppen az ilyenej miatt nem szavaztam rájuk legutóbb. És még oly sokan mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!