Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit kaphatok ezért, ha részege...

Mit kaphatok ezért, ha részegen kiabáltam, hogy éljen a Jobbik?

Figyelt kérdés
Rám hívták a rendőröket, meg megszégyenítettek, mert az egész bár rajtam röhögött, mert ezt kiabáltam részegen. Nincs szólásszabadság?

2014. okt. 19. 16:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Na de erröl szol a jobbik vagy nem e?
2014. okt. 19. 20:07
 12/23 A kérdező kommentje:
Hogy lázadjunk meg igyunk ha akarunk
2014. okt. 19. 20:09
 13/23 anonim ***** válasza:
39%
Részeg randalírozás? Kb. igen, ez a jobbik.
2014. okt. 19. 20:09
 14/23 A kérdező kommentje:
Mért tanulni jobb? Minden haverom jobbikos. Szeret inni meg rongálni
2014. okt. 19. 20:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az ilyen embereket.. Üvöltözöl részegen, aztán a kihívják rád a rendőröket akkor már nincs szólásszabadság..

Indíts újságot, blogot, szervezz összejöveteleket, azt mondasz amit akarsz, de ha egy étterem közepén üvöltözöl akkor elvisznek a rendőrök. A szólásszabadság nem azt jelenti hogy bárhol, bármilyen alja formában szétlőheted a véleményed.

2014. okt. 19. 20:16
 16/23 A kérdező kommentje:
Mért. Ezt a jobbik engedné majd minden jobbikosnak de csak a jobbikosoknak.
2014. okt. 19. 20:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Összekevered a szólásszabadságot és a normális viselkedést.. Normális hangon a barátaidnak nyugodtan szopkodhattad volna Vona Gábor farkát, senki nem szól meg. Részegen üvöltözni viszont taplóság, jogosan hívták ki a rendőröket. Nem ők szégyenítettek meg téged hanem te magadat.

(és most ne hozd ide a politikát, nem az a lényeg hogy a jobbikot kiabáltad, ha munkáspártot vagy mszp-t vagy bármit üvöltözöl az ugyan ilyen gáz).

2014. okt. 19. 20:22
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem a rendőrök szégyenítettek elöször. Hanem az hogy amikor modtam egyböl kiröhögtek. Még csak ezután hivta vki a rendöröket.

A jobbikot meg egy jobbikost nem lehet kiröhögni.

2014. okt. 19. 20:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"A jobbikot meg egy jobbikost nem lehet kiröhögni."

Pedig most is ezerrel dolgozol rajta...

2014. okt. 19. 20:28
 20/23 anonim ***** válasza:
59%

Egy újabb Jobbikos aki elérte, hogy egyre kevesebben szavazzanak rájuk.

Anno rájuk szavaztam, de éppen az ilyenej miatt nem szavaztam rájuk legutóbb. És még oly sokan mások.

2014. okt. 19. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!