Jobbik part, tini tagokkal?
Kaptam egy kis ujsagot a postaladamban - a jobbik kampanyol az elkovetkezendo onkormyzati valasztasok miatt. De ami megdobbent hogy a jeloltek kozott van egy par oreg, de a tobbi az ilyen suhanc.
Nem tudom mit kepzelnek ezek hogy egy iskolasra bizom a varos iranyitasat? Egy-kettore facebookon is rakerestem es olyan fotok vannak amin a fel csocse kilatszik, meg aaaaahkomolytalan az egesz!
Az miért baj? Miért lenne tőle komolytalan?
Egyébként is, nem a Jobbik az egyetlen párt, ahol nem csak nyuggerek vannak.
Menj haza libsi provokátor, részeg vagy.
U.i.:
Tanulj meg helyesen írni.
Talán azért baj,mert semmi tapasztalatuk nincsen,hogyan kell vezetni egy települést..
The anti-libernyák, teszerinted aki nem a jobbikra szavaz,az rögtön libsi? úgy utálom az ilyen provokátorokat!
4-es:
Hát, ha nem Jobbikos, és nem is tűnik Fideszesnek, és szintén ő se idősebb 18 évnél, akkor kizárásos alapon libsi :D
tapasztalat...mihez? :D
nekem mindig azt mondták szülők, menjek politikusnak, azok jól keresnek...valahol ezt komolyan is vették :D
Erre is azt hiszem a DK-nak van egy 19 éves srác, bár ő nem polgármesterjelölt, hanem csak képviselő, de a lényegen nem változtat...
2 féle fiatal van. az egyik itthagyha az országot, és van a másik, akinek van elegendő ambíciója ahhoz, hogy belenyúljon valami olyanba, amiből itthon is meg lehet élni...:D az idősebb sem feltétlenül jól irányít egy várost...azok is legtöbbször semmit nem tesznek, csak aláírják a papírokat, amit eléjük nyomnak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!