Nem felháborító, hogy csak a Jobbik szigorítaná az állatvédelmet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 17:58
1/13 anonim válasza:
Majd fognak érdekelni az állatok, ha minket emberszámba vesznek, nem csak adózó köcsögnek tartanak nyilván...
2/13 Isti2013 válasza:
Kérdésére válaszolva,nem felháborító.
3/13 anonim válasza:
Inkább az emberekkel törődnének. Pl. háboroghatnának az egykulcsos adó, a stadionépítések, a trafik és földmutyi ellen.
Az emberek fontosabbak az állatoknál.
4/13 anonim válasza:
Pár éve szigorították meg durván. Persze lehet még szigorítani (min nem?), de ez megint a demagógia ami jellemzi a Jobbikot. Szükség igazából nincs rá, de jól hangzik.
6/13 anonim válasza:
Ritka gusztustalan "emberek" vannak, ahogy elnézem a kommenteket. Nem is csoda, hogy itt tart az ország.
7/13 anonim válasza:
Sok lepontozó "kiskutyus de cuki" ostobának mondanám, hogy 1. ember 2. állatok.
Inkább beteg gyerekeken segítek én is, minthogy szegény állatokon. Mellesleg nekünk is van háziállatunk de nem gondolnám, hogy fontosabbak jelenleg annál, mint ahogy az egész rohadt Parlament átb@.sz mindenkit.
8/13 anonim válasza:
Nem pontoztam le senkit. És nekem 1. állat, 2. ember. Már csak a kommentelőkből kiindulva is, meg amit Pesten láttam. Az állatok legalább feltétel nélkül szeretnek, nem pedig bunkóznak és kihasználnak.
9/13 anonim válasza:
Én pedig nem azokra az emberekre gondoltam akikre te. Igen is, hogy rengeteg rendes, segítségre szoruló ember van. Ott van a 3 millió szegény.
10/13 anonim válasza:
Mit akarsz szigorítani? Most is éveket érhet az állatkínzás ,a törvényi lehetőség adott. Ha faroklefűrészelés lenne a bünti, szerinted beköszöntene az állatmennyország?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!