szeretném elolvasni a témába vágó kurucinfós cikket
2014. okt. 6. 21:36
3/12 anonim válasza:
Ha-ha-ha! Ez mekkora!
Majd megmagyarázzák, hogy csak magyar felmenői vannak, meg ő más meg ő igazából csak kreol bőrű, meg tanult stb:-) Valami agyatlanság előjön hamarosan.
2014. okt. 6. 21:38
4/12 anonim válasza:
le a kalappal a Jobbik előtt, ha ezt tényleg meglépik, és nem valami hátsó szándék vezérli őket, hogy később lehessen bezzegezni ennek apropóján.
2014. okt. 6. 21:49
5/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Én is ismerek egy két olyan cigányt, akiről példát vehetne a magyarok nagy része. Az más kérdés, hogy tényleg nagyon kevés ilyen cigány van és akiket én ismerek, ők utálják a cigányokat cigány létükre, mert 99%-uk tahó, primitív, bűnöző, segélyen tengődő valami. Bár a buta, primitív, tahó jelző a magyarok elég nagy részére is igaz sajnos.
2014. okt. 6. 21:51
6/12 anonim válasza:
Nem tudom honnan van ez a "pfujj a rasszista Jobbik utálja a cigókat" dolog.
A Jobbik a bűnözőket "utálja". Azok ellen akar határozottabban fellépni, nem a cigányok ellen.
Most arról nem a Jobbik tehet, hogy a bűnözők nagy része mégis a nem idén barnultak közül kerül ki.
A Jobbik ,,kevésbé heves'' része azon az elven van (legalábbis a szájukból ezt halottam), hogy őket nem érdekli hogy cigány vagy magyar az érdekli őket hogy tisztességes vagy tisztességtelen. És ezek szerint a gyakorlatban is ezt az elvet alkalmazzák.
Ha te abból akarod levonni hogy milyen egy párt, hogy az ATV n meghallgatod hogy ilyet mondott a Jobbik s olyat akkor nem biztos hogy a valóság fog kialakulni benned, a média a Jobbiknak csak a rosszabb pillanatait közvetíti, azokat is megvágott állapotban. Hazug pletykákat is terjesztenek, de ez van.
2014. okt. 7. 17:31
10/12 anonim válasza:
Utálják az összes cigányt, zsidót, meleget ebben a sorrendben. Ez a cikk egyszerűen rossz nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!