Mit lehet tenni ha a szomszed versenyautonak almodott romhalmazaval hajnali otkor kelti a kornyeket?
Az ekezetlenseg miatt itt kerek elnezest elore is mindenkitol. A kovetkezo problema miatt jottem fel ismet. Adva van egy nagyon csendes lakotelep, ami az is volt mindaddig, amig egy kedves uj bekoltozo polgartarsunk ugy gondolta hogy idekoltozik egy leszakadt romhalmazzal aminek gyarkemenyek vannak kipufogo gyanant felszerelve.
Namost az a szituacio, hogy minden reggel hajnali ot ora elott beroffenti a versenyautot es erre nalunk mindenki kel is kivetel nelkul. Tobb mint 30 eve lakunk itt es mar tul vagyunk egy a kornyeket bulinegyednek kepzelo idiotatol igy mar van nemi rutin, de torvenyesen szeretnenk vissszacsapni a kedves szomszednak. Vagyis zerkelyre telepitett minigun, kromofag, egyebek nem jatszanak most.
A hangnyomas olyan eros hogy nem ritkan mas autok riasztoja is bekapcsol es szinte bizonyos hogy nem csak minket zavar.
Mikent oldjam meg ezt a problemat? Mert nem hivhatom ki a rendort arra hogy mindjart jonnek varja ki es akkor intezkedjen. Mert ez nem all fent csak ket percig, de akkor sem kertem ebresztest teccikerteni?
A hivatalos utat gondolom sejted:
- Közös képviselő, lakógyűlés, aláírásgyűjtés.
- ha ez nem hat akkor rendőrségi feljelentés (esetleg videofelvétellel)
De azt tudnod kell, hogy nem egy gyors megoldás és az sem biztos, hogy megoldás. Szerintem lesz aki előbb nyúl a kromofághoz vagy a minigun-hoz a lakók közül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!