Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni ha a szomszed...

Mit lehet tenni ha a szomszed versenyautonak almodott romhalmazaval hajnali otkor kelti a kornyeket?

Figyelt kérdés

Az ekezetlenseg miatt itt kerek elnezest elore is mindenkitol. A kovetkezo problema miatt jottem fel ismet. Adva van egy nagyon csendes lakotelep, ami az is volt mindaddig, amig egy kedves uj bekoltozo polgartarsunk ugy gondolta hogy idekoltozik egy leszakadt romhalmazzal aminek gyarkemenyek vannak kipufogo gyanant felszerelve.

Namost az a szituacio, hogy minden reggel hajnali ot ora elott beroffenti a versenyautot es erre nalunk mindenki kel is kivetel nelkul. Tobb mint 30 eve lakunk itt es mar tul vagyunk egy a kornyeket bulinegyednek kepzelo idiotatol igy mar van nemi rutin, de torvenyesen szeretnenk vissszacsapni a kedves szomszednak. Vagyis zerkelyre telepitett minigun, kromofag, egyebek nem jatszanak most.

A hangnyomas olyan eros hogy nem ritkan mas autok riasztoja is bekapcsol es szinte bizonyos hogy nem csak minket zavar.

Mikent oldjam meg ezt a problemat? Mert nem hivhatom ki a rendort arra hogy mindjart jonnek varja ki es akkor intezkedjen. Mert ez nem all fent csak ket percig, de akkor sem kertem ebresztest teccikerteni?

2014. okt. 18. 06:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Az autóval el is megy, vagy csak pöfögteti?
2014. okt. 18. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:

A hivatalos utat gondolom sejted:

- Közös képviselő, lakógyűlés, aláírásgyűjtés.

- ha ez nem hat akkor rendőrségi feljelentés (esetleg videofelvétellel)

De azt tudnod kell, hogy nem egy gyors megoldás és az sem biztos, hogy megoldás. Szerintem lesz aki előbb nyúl a kromofághoz vagy a minigun-hoz a lakók közül...

2014. okt. 18. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Semmit. Én annak idején T150 -el jártam hajnal ötkor dolgozni (orosz rakétavontató) amit úgy terveztek, hogy a nagy diesel motorját egy kis űrtartalmú hangtompítás nélküli nagyfordulatú benzinmotor indítja. A ruszki nem sokat vergődött a csillapítással, hiszen ez csak indítás idejéig (kb fél-egy perc) működik, meg hát aztán a tajgán nem is sok mindenkit zavart. Rálökött egy nulla csillapítású dobot, csak a keverékvisszatöltés miatt és egy kb 30 centis csövet. Nahh erre aztán nem egy háztömb, hanem kb a környező négy utca ébredt fel. Így jártak, ennyi. Én sem örülök ha felbaxnak hajnalban, de ha menni kell hát menni kell.
2014. okt. 18. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
15%

Így kinéz a T-150:

[link]

Csak az enyim ződ vót. :)

2014. okt. 18. 09:11
 5/8 anonim válasza:
melyik környéken ha szabad kérdezni? :D "kertes házban élek, mielőtt még levadásznátok" :D
2014. okt. 18. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Mégis hallotta az egész kerület, amikor beindítottad a fehér villámot :D
2014. okt. 18. 16:05
 7/8 anonim válasza:
igen, előfordult :D
2014. okt. 18. 16:07
 8/8 Rottmayer válasza:
Milyen típusú versenyautónak álmodott romhalmazról van szó van szó?? xD
2014. okt. 18. 16:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!