Facebook feltöréssel gyanúsíthatnak?
Figyelt kérdés
A volt barátom nem tud belépni a facéjába és állítja azt én törtem fel!Éjszaka irkált IP címet is,hogy honnan léptek be,mert megküldte a face, és megy feljelent,ígéri lefoglaltatja mind az összes gépet ami van a lakásomban.Én nem is annál a szolgáltatónál vagyok,valami Telenor Hungaryt írt. Az ő feltételezése alapján elvihetik a gépeket? Én ilyet még nem is hallottam !Szerintetek?Válaszokat köszönöm.2014. okt. 5. 11:02
12/30 A kérdező kommentje:
Már ez nekem is eszembe jutott,mível éjjel 3 -kor irkált! Kérdeztem is tőle,talán unatkozik? :)
2014. okt. 5. 14:00
13/30 Koplárovics Béci válasza:
"Azt mondja hétfő reggel 8 óráig adjam vissza,mert indul a rendőrségre"
Mondd neki, hogy jó utat. És röhögj az arcába.
14/30 A kérdező kommentje:
13. Mondtam neki,mehet nyugodtan felőlem! Csak idegesített nehogy itt tényleg elvigyék a gépeket,a gyerekem azon dolgozik! Közben beszéltem rendőrrel,ő is azt mondta,ilyen nincs! Az IP nem a miénk,miről beszél??
2014. okt. 5. 17:08
15/30 kovpet válasza:
"Sőőt,tegnap valami olyasmit beszélt,mivel ő a rendőrségnél dolgozik mint bizt. őr,vannak jó ismerősei."
Hát, ez már önmagában elég egy rendőrségi feljelentésre. Már hogy te, ismeretlen tettes ellen, hatalommal való visszaélés és vesztegetés vádjával...
16/30 A kérdező kommentje:
15. Oké,köszike! :)
2014. okt. 5. 20:27
17/30 tabaki válasza:
Amit a volt barátod művel, az zaklatás, ő maga pedig beteg. A fentiek alapján nincs épelméjű ember, aki bármit igazolva látna, nemhogy még hivatalos eljárást indítson. Most még IP-címekkel, szolgáltatóval dobálózik, de azt máris elhagyta valahol, hogy mindennek logikai kapcsolatban is kéne lennie veled. Legközelebb már arra hivatkozik, hogy bodobácsot látott a szalonnán, vagy a hangok mondták. Komolyan, ijesztő.
18/30 anonim válasza:
"Egy apró részlet. A facebook tuti nem adta ki így neki az ipcímet. "
Ez biztosan nem igaz. Minden ismeretlen helyről való belépésnél megy egy e-mail, amiben benne van az IP cím.
19/30 tetro válasza:
16.56
számtalan helyről léptem már be a facebookomra. soha nem kaptam még ilyen emailt.
20/30 anonim válasza:
18-nak igaza van!! Pont egy hete jártam így, nemhogy az ip címet de a helyet is megírták ahonnan próbalkoztak (aki én voltam, csak külföldön voltam).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!