Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Volt itt valakinek gondja az...

Volt itt valakinek gondja az ELMŰ-vel, aki tett is érte?

Figyelt kérdés
Kérem az írjon privátot.
2014. szept. 24. 15:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
5: Az elmű egyébként francia cég, nem magyar.
2014. szept. 27. 00:13
 12/30 A kérdező kommentje:
9-es! Higgyék el bemondásra,meg megmutatom a többezres net számlát,meg a gázt és a többit, mind be van fizetve! Plussz szóltam telefonon is!
2014. szept. 28. 11:53
 13/30 A kérdező kommentje:
Ja! A szerződésemet sem bemondásra írták, csak 3 hibát ejtettek benne!!! Persze a papíron nem olvasható tisztán az ügyintéző neve!!!
2014. szept. 28. 11:55
 14/30 A kérdező kommentje:
De azok a hibák! ki lettek javítva,az én utánajárásommal, természetesen személyesen..
2014. szept. 28. 11:56
 15/30 A kérdező kommentje:
9-es! 3 hónap után kapcsolták ki, pár ezer forint miatt! "-szer!!!! Úgy,hogy közben telefonáltam! DE mire bementem, előtte nap kikapcsolták. Megmondom őszintén nem olvastam végig a hozzászólásodat,mert nem vagyok kíváncsi a hitetlenkedőkre. Eddig,míg belül volt a vill óra,érdekes,semmi gondom nem volt. Költöztem,itt egyből.
2014. szept. 28. 12:00
 16/30 A kérdező kommentje:
És meg lesz keresve a postás, ugyanis rag szám alapján pontosan be lehet azonosítani,hogy kinek adták ki a tértivevényes levelet,képzeld el....)
2014. szept. 28. 12:12
 17/30 A kérdező kommentje:
És természetesen ezt sem adta ki magától az elmű,úgy kellett kellett kérni,h de nekik ezt tudniuk kell....
2014. szept. 28. 12:13
 18/30 anonim ***** válasza:

"9-es, képzeld el, jogalap (tartozás) nélkül kapcsoltak ki, és értesítés nélkül. Törvényben van rögzítve az értesítés menete és hogy tértivevényes értesítés kell a kikapcsolás dátumáról. "

A kérdező leírta, hogy ő nem fizetett villanyszámlát, mert nem kapott. A tértivevényes értesítés meg egy olyan dolog, hogy ha nem veszed fel, akkor is vélelmezik a kézbesítés időpontját, külünben soha nem lehetne senkit semmiről értesíteni stb. mert csak annyit mondanának, hogy "nem kaptam meg".

2014. szept. 28. 13:16
 19/30 anonim ***** válasza:

18: Leírta, hogy nem fizetett villanyszámlát???

Te melyik topicot olvasod??

A 12-ben írja: " megmutatom a többezres net számlát,meg a gázt és a többit, mind be van fizetve! "

2014. szept. 28. 18:42
 20/30 anonim ***** válasza:

"A tértivevényes értesítés meg egy olyan dolog, hogy ha nem veszed fel, akkor is vélelmezik a kézbesítés időpontját"

1. A tértivevényes levél egy 5-lépéses értesítéssorozat utolsó állomása kell legyen, és az első 4 is elmaradt. 2. érdekes, hogy a saját postásod, akivel naponta beszélsz, és 200 Ft-ot kap tőled, ha átadja az ajánlott és tértivevényes levelet, nem találkozott a levéllel, és ez évente többször előfordul, és csak akkor, amikor ezen valaki 18 E Ft-ot keres. És amikor a kikapcsoló cég szerint 10 kikapcsoltból 9 ugyanerről számol be. Nem érdekes?

A kézbesítési vélelemnél egyébként a bizonyítási teher a szolgáltatónál van.

2014. szept. 28. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!