Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan kerülhetem el egy...

Hogyan kerülhetem el egy darabig, hogy a munkáltató felmondjon nekem? (Bővebben lent, határozatlan szerződésem van)

Figyelt kérdés
Van egy kis gond a munkahelyemen, nem nagyon jövök jól ki a műszakvezetővel.Egy éve dolgozok a cégnél, január környékén lett a szerződésem határozatlan.Sajnos az apró hibákért is nagyon letol mindenkit, eddig mindig nyeltem/tűrtem, most meg sajnos beszóltam neki.Az baj, hogy egy sor betegségem is van, szóval akárhol nem tudok majd dolgozni, ez a legnagyobb probléma.Amúgy nem is érdekelne, ha egészséges lennék és úgy tennének ki.Szóval ha ma felmondanak nekem akkor jár két hét?Vagy ha elmennék táppénzre, meddig húzhatom?Jogi oldalon olvastam, hogy táppénz alatt nem küldhet el talán egy fél évig.

2014. szept. 15. 09:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szerintem nem nyerhető meg, azért nem!

Meg lennének mást tanuk akik megerősítenék, hogy nem voltam jó szakmaila, hibáztam blablabla....

2014. szept. 16. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Ok, menj gyúrni...
2014. szept. 16. 12:42
 13/13 anonim válasza:

Tudok ajánlani nagyon jó munkajogi ügyvédet, mert nekem is megnyerte a peremet, elég híres, nagy céggel szemben.

Hallgasd meg a véleményét, mert igazán profi.

Szívesen megadom az elérhetőségét.

2014. szept. 22. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!