A szomszéd feljelenthet, azért mert a saját telkemen "kevés" ruhában vagyok?
Nincsen 3 méter magas kerítés így belátni oldalról.
A feleségem és én is úgy gondoljuk, hogy ilyenkor nyáron nem kell ruha az emberre és élvezni kell a természet közelséget, a kellemesen lágy szellő simogatását.
Meg amúgy is, Isten is meztelenre teremtette Ádámot és Évát.
Sajnos a szomszéd nagyon frigid és prűd, feljelentéssel fenyegetőzik.
Hát bizonyítani kell a szomszédodnak az igazát, de ha lefényképez, lekameráz benneteket, akkor bűncselekményt követ el.
Amit tehet kihívja a rendőröket, de nekik meg kötelességük engedélyt kérni a belépésre, ez alatt pedig feltudtok öltözni.
Nem értem mi a bajod?
"'Miböl gondolod, h a szomszed alszemermes?'
Pusztán abból, hogy a kérdező a kommentjében megemlítette hogy nagyon frigid és prűd. Márpedig az idegen szavak szótárában a prűdség az álszemérmest jelenti. :)"
robgros, es ha a kerdezö azt mondja, h a szomszedja felig hüllö, te azt is elhiszed es lehüllözöd? Vagy ha mondjuk a Te szomszedod (tudtod nelkül) ir ki egy kerdest rolad, megemlitve, h egy hüllö a szomszedja, akkor valaszodban lehüllözöd magad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!