Készítettem egy felvételt, amin a szomszéd a saját telkéről szidalmaz, és dobálózik, ez rendőrségi feljelentésnek lehet alapja?
kollégámmal beszéltem, hogy mekkora idióta a rendőrségünk szakmailag a témában. Ha van egy felvételed, akkor nekik érintetlenül kell az adathordozó, pl memóriakártya, merevlemez. (egy merevlemezes kamera esetében az egész kamera) mert ha te odaadod nekik egy kiírt dvd-n akkor nem hiszik el, hogy nem manipulált és úgy néz ki szakmailag ennyire alul vannak, hogy nem tudják/akarják megállapítani.
ergó ha megvágod, akkor a jelenlegi értékét is elveszti.
zaklatásnak lehet alapja szerintem ha átkiabál meg dobálózik. persze ne várj tőle nagy csodákat.
Üdv!
Az eredeti adathordozó fog kelleni nekik. Mivel azt nem tudod manipulálni. A garázdaság vétségét - esetleg - kimeríti a szomszéd cselekménye, de persze ok-okozati összefüggés áll fenn, magyarán. Miért dobta a követ? Miért is kezdődött a veszekedés? Ha nagyon tele van a tököd vele, továbbá szeretnél rendőrségre, majd esetleg bíróságra járni ezzel a dologgal, akkor nyugodtan tegyél feljelentést! Azért ne várj vele év végéig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!