Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A szomszéd feljelenthet,...

A szomszéd feljelenthet, azért mert a saját telkemen "kevés" ruhában vagyok?

Figyelt kérdés

Nincsen 3 méter magas kerítés így belátni oldalról.

A feleségem és én is úgy gondoljuk, hogy ilyenkor nyáron nem kell ruha az emberre és élvezni kell a természet közelséget, a kellemesen lágy szellő simogatását.

Meg amúgy is, Isten is meztelenre teremtette Ádámot és Évát.

Sajnos a szomszéd nagyon frigid és prűd, feljelentéssel fenyegetőzik.

2014. aug. 13. 17:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
26%

'Sajnos a szomszéd nagyon frigid és prűd, feljelentéssel fenyegetőzik.'

Itt a két kulcsszó, kérem. A szomszédotoknak valszeg qrva nagy problémája lehet az érzelmi életével és ezzel akarja kiélni. Mondjuk az ilyen álszemérmeskedőkről sosem volt jó véleményem. Esetleg nem próbált pluszban erkölcsi kioktatást tartani?

2014. aug. 14. 02:46
 22/34 anonim ***** válasza:
24%

'Dolgoztam már ilyen ügyben is, volt hogy birtokvédelmet kellett kérni nudizmus miatt. A nudistáknak kötelező lett egy téglafalat építeni saját költségből.'

Ez komoly? Ha igen, eljutunk oda, hogy az Ádám kosztümösöknek egy 'fellegvárba' kell beköltözni. :)

2014. aug. 14. 02:48
 23/34 anonim ***** válasza:

"Ki nem szarja le a rühes kölködet?" - önmagaert beszelö hozzaallas, erzelmileg sanyaru gyerekkorral. Bar neked nincs gyereked, de ha 1 szegeny lelek arra vetemül, h hozzad megszületne, akkor jol jegyezd meg, amiket irtam!

Igen, Isten meztelenre teremtett bennünket, de vajon mi a fenenek teremt ruhakat?! :) Kisgyerekek szempontjabol innen mar csak 1 hajszal a pedofilia! Mondjuk viszket es megvakarod, vagy agyoncsapsz a f.rkadon egy legyet :D, miközben a szomszed gyerek eppen arra pillant!

De a legrosszabb: Kisgyerekes anyukak, majd a hiszti közepen, amikor utolso percben vagytok, hogy elinduljatok az iskolaba ahhoz, hogy a nagyobb gyerek idöben odaerjen, de a kisebb elkezd hisztizni, h ö pedig kizarolag meztelenül hajlando csak veletek menni, mert tudod, anya Isten meztelenre teremtett minket, hiszen te mondtad, h ez a legtermeszetesebb dolog a vilagon..., na mit mondassz???

A pici felrehajtja a bokrok leveleit, hiaba ott a kerites, nem beszelve az athallatszodo hangokrol, senki sem h.lye, es nem lehet elötte titokban tartani eveken at, h a szomszed meztelenül jar-kel az udvarban. Es ez nem "kukkolas", ugye? Meghallja a kutya ugatasat vagy figyeli a berepülö lepket, barmire felfigyel, es eszreveheti, es innentöl lasd feljebb.

11.

2014. aug. 14. 12:09
 24/34 anonim ***** válasza:
11%
Ha már itt tartunk, akkor ha a szomszéd tetovált és furcsa öltözékeket hord, akkor is törvényt sért? Mert nem felel meg az ízlésednek? Magánterületről van szó, nem így működik. Te sem örülnél, ha a szomszéd megmondaná miben járjál, stb.
2014. aug. 14. 12:18
 25/34 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik neki, hogy meztelenül mászkáltok otthon, akkor csináljátok őnála ;)
2014. aug. 19. 21:10
 26/34 anonim ***** válasza:

Erdekes, bar több helyen laktam, ahhoz kepest, h meg sosem lattam senkit sem meztelenül a sajat udvaran, itt szinte minden valaszadonak ez a termeszetes.

A szomszedot meg nem ertem, a helyeben kiülnek egesz nap kukkolni es elveznem a latvanyt, es hadd ne mondjam meg, mit csinalnek a micsodammal, azzal tud bennetek a legjobban elriasztani a meztelenkedestöl, kar, h nem ö kert 5letet! :D

2014. aug. 20. 23:09
 27/34 anonim ***** válasza:

'A szomszedot meg nem ertem, a helyeben kiülnek egesz nap kukkolni es elveznem a latvanyt, es hadd ne mondjam meg, mit csinalnek a micsodammal, azzal tud bennetek a legjobban elriasztani a meztelenkedestöl, kar, h nem ö kert 5letet! :D'

Szerinted egy álszemérmes alak tényleg ezt tenné?:)

2014. aug. 21. 03:55
 28/34 anonim ***** válasza:
65%

Miböl gondolod, h a szomszed alszemermes? Itt meg nem szolalt meg, egyikünk sem ismeri. Mi van, ha mas oka van, pl. gyerekek jönnek hozza vagy barmi mas. Pl. ferjem rokonsagaban sokan otthon az udvaron tartanak 50-70 fös születesnapot a rokonsagukkal, hat ennek a szomszednak nem a születesnapos vinne a primet, hanem a szomszed striptiz showja!

Komolyan lehet igy itelkezni barkiröl a masok velemenye alapjan, öt meg sem hallgatva?!

2014. aug. 21. 11:40
 29/34 anonim ***** válasza:

'Miböl gondolod, h a szomszed alszemermes?'

Pusztán abból, hogy a kérdező a kommentjében megemlítette hogy nagyon frigid és prűd. Márpedig az idegen szavak szótárában a prűdség az álszemérmest jelenti. :)

2014. aug. 21. 18:47
 30/34 anonim ***** válasza:
38%
És a kérdezőnek mi köze van hozzá, ha a szomszédjához gyerekek jönnek, vagy a fél rokonság? A saját udvara attól még ugyan úgy az övé. A szomszéd viselkedésére szokás azt mondani, hogy "ha nem tetszik, ne tessék oda nézni", vagy ez esetben: "ha ennyire nem tetszik, tessék kerítést építeni".
2014. aug. 21. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!