Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A combinós gyilkosnak miért...

A combinós gyilkosnak miért nem jár a tisztelet?

Figyelt kérdés

A kombinós gyilkosnak miért nem adja meg a sajtó a tiszteletet, hogy csak így írnak róla és nem írják oda a DR-t

"""""""A gyanú szerint A. Áron Gergely volt a tettes,"""""

Mert szerintem így kéne:

"""""""""2A gyanú szerint Dr. A. Áron Gergely volt a tettes,"""""""""""""

2014. aug. 3. 18:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem az aj ó kiképző aki a békés szelíd természetű kutyát vadorzóvá neveli-Nem az a Jó, tisztességes szülő aki a gyermekét rabolni, gyilkolni tanítja...
2014. aug. 4. 08:15
 12/17 A kérdező kommentje:
szerintem se az a jó hatóság, aki tervrostává teszi az alanyait
2014. aug. 4. 09:00
 13/17 anonim ***** válasza:
hmmmm (Y)
2014. aug. 4. 11:50
 14/17 A kérdező kommentje:
régen is ilyenek voltak a hatóságok és az alanyaik, csak akkor inkább öngyilkosok lettek, újabban pedig rárontanak találomra idegenekre. gondolom sokan nem jutnak el idáig, csak latens módon élnek köztünk és ki sem derül miket csinálnak bosszúból. gyújtogatnak, szemetelnek, alátesznek másoknak stb.
2014. aug. 4. 11:55
 15/17 A kérdező kommentje:

pl. öngyilkos lett egy páciens, akit szívatott a szerv és hatóság és hivatal, - passzolgatva egymás közt az illetőt éveken át, kinyírta magát és nem is lehetett tudni az okát vagy esetleg búcsú levelében megírta a saját igazságát, ami nem érdekelt senkit. esetleg akkor ha fiatal korú volt, de a halott ügye nem beszél

de hiba csúszott a gépezetbe és nem ölik le magukat, hanem rárontanak a környezetükre és még utána se ölik meg magukat, hanem elítéltetik magukat.

2014. aug. 4. 12:01
 16/17 anonim ***** válasza:

értem a célod, van benne igazság.

előrebocsátom, nem ismerem az illetőt, nem néztem utána.

de a sajtó nem a szakszerűségről szól hanem a feltűnésvadászatról, az emberek nem érteni akarnak, hanem ítélkezni.

azáltal, hogy legalább közölték 1000ből 1 ember lehet el is gondolkodik rajta.

amerikában 50 évvel ezelőtt még vésőt kalapácsoltak a szemedbe, ha nem bírtad meztelenül bolond emberek között a padlón feküdve az ürülékedben - és te is bolond lettél.

ma már úgy fest a helyzet, hogy TALÁN beperelhető lesz az iskola is abban az esetben, ha a gyerek a bullying miatt öngyilkos lesz.

a pszichiátria a mai napig egy áltudomány, a kezelt emberek 99%a nem egészségesen végzi. de eleve a magyar egészségügy nem úgy működik ahogy kellene.

érdekes dolog a jog-állam. ölni bűn, de ha az állam nevében csinálod, kitüntetést kapsz érte(lásd katonaság).

2014. aug. 4. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha nekem jött volna a kis idegbeteg, párszor a fejét a betonba csapkodtam volna, hátha helyre jön az agya. :D
2014. aug. 5. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!