Luxusbörtön a gyilkosnak?
Gondolom, nemcsak én háborodtam fel a a hír olvasásakor!?! Ha létezne halálbüntetés, akkor ez az embernek sem nevezhető nő nem kaphatna más büntetést. Félnek attól, hogy megölik a börtönben? Hát nem érdemelné meg? Szerencsétlen kisfiút agyonverték, élve eltemették, és mégis a vétkes luxusban fogja leélni az életét a mi pénzünkön? Felháborító!!!!
Nekik jár, mert marhára rászorul szegények, rajtam múlna a kötél szorulna a nyakukra.
Nem tudom mikor fogják már megérteni a sok (ál)liberális hogy az luxus szállók csak növelik a bűnözést, mert tudják hogy maximum csak bezárják őket egy szép kis helyre ahol dolgozni nem kell,mégis ingyen van minden, mennyivel jobb már mint otthon.
Mielőtt felháborodsz, rákereshettél volna a szombathelyi börtönre. Én mondjuk a luxust nem ilyennek képzelem el:
Azért nem mondanám luxusbörtönnek. Azért nevezi így a többi rab, mert ez még az egyik legjobban felszerelt börtön, de messze nem luxus.
Ez már az:
basszus jobb mint a kollégiumom.
"Na ezért nem dolgozok én itt magyarországon... Az évi két milliárdhoz én aztán tuti nem járulok hozzá! Nem fogok azért 100 ezerért gürcölni, hogy az ilyeneket fizessem."
Nem, te a német/angol vagy akárhol mosogatsz, rabok eltartását fizeted.
ma 15:10
Máshol is ugyanúgy fizetsz.
Na ez a kedvenc magyar felfogásom, börtön=luxusszálloda. Hahahaha, a gimim közvetlen szomszédja a kalocsai női fegyház, voltam bent 3x is látogatni, forgatni, zárkákat is mutogattak, hááát :D:D:D kb. ugyanezt látod a Terror Házában is, csak azokat a cellákat már 50 éve nem használják. De felszereltségben kvázi ugyanaz itt is.
A sok vérszemet kapó halálbüntetésért ordibáló marha meg abban a pillanatban hallgatna el, amint ők kerülnének ilyen helyzetbe. Ja, várj, tudom, cigányt ölni az már önvédelem, tehát tök oké. Az ilyen logikával irány Kazahsztán, szerintetek úgyis onnan származunk, haverkodjatok azokkal.
Utolsó, mikre gondolsz? (szemöldökfelhúzás)
Örülök azért, hogy vannak ilyen börtönök is akkor.
A második bekezdésed pedig végképp érthetetlen. Igen, nyilván azok az emberek, akik a halálbüntetés közelébe kerülnek, nem támogatnák azt. De szerinted a 10 milliós magyar társadalom évente hány ilyen embert termel ki. Ötvenet? Egy cigány embert ölni ki gondolja, hogy önvédelem? Az önvédelemből gyilkolás az, amikor téged ér támadás és megölöd a támadót. Erre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!