Luxusbörtön a gyilkosnak?
Figyelt kérdés
Gondolom, nemcsak én háborodtam fel a a hír olvasásakor!?! Ha létezne halálbüntetés, akkor ez az embernek sem nevezhető nő nem kaphatna más büntetést. Félnek attól, hogy megölik a börtönben? Hát nem érdemelné meg? Szerencsétlen kisfiút agyonverték, élve eltemették, és mégis a vétkes luxusban fogja leélni az életét a mi pénzünkön? Felháborító!!!!
2013. jan. 13. 13:16
11/12 anonim válasza:
Iegn, mindenhol fizetünk adót, vonnak le rabok eltartására is, de nem mindegy, h hónap elején 60 at vagy 300 ezret hozok haza...
12/12 anonim válasza:
Igen, itthon veszel 1 kiló kenyeret 300 Ft-ért kint meg 3 Euróért... Szerintem csak Magyarországon hiszik azt, hogy külföldön mindenki gazdag és több ezer Eurót keres havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!