Halálbüntetés vélemények? Többi lent
"Amikor a tettest kivégzik az ő családtagjainak is ugyanakkora fájdalmat okozunk ezzel"
A szülőknek meg kellett volna nevelni gyilkos csemetéjüket. Láttam én már gyilkos anyját nyilatkozni, különösebben nem volt kikészülve a fia tette miatt.
6-os a visszailleszkedés szükségszerűsége úgy általánosan megfogalmazott cél de egy gyilkos visszailleszkedéséhez senki nem fűz komolyabb reményt, pont ezért végeznék ki őket. de amúgy nagyon meghunyázkodó a kommented mintha azt írnád:fizessünk nekik védelmi pénzt hiszen akkor csak nem bántanak minket ha kijönnek.
7-es a politikai foglyok hogy kerülnek a témába azt hittem köztörvényesekről vitázunk
nem olvasom végig, de itt vannak a tények:
1.ha véletlenül ártatlan embert ölünk meg, utólag nem lehet visszacsinálni. a leült 20 évet sem, de legalább kártérítés fizethető.
2.a hirtelen felindulásból gyilkoló emberek nem fognak mérlegelni mielőtt megteszik - nem fog jelentősen csökkenni a gyilkosságok száma.
3.vannak olyan emberek, akik olyan szinten "élnek" hogy sem a börtön, sem a halál nem rettenti őket vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!