Támogatnád, hogy az oktatásban válaszható legyen, hogy tanuljon-e a gyerek evolúciót biológia órán és univerzumtörténetet fizika órán, ahogy az is válaszható, hogy hittant vagy erkölcstant tanuljon?
Én sokáig azt hittem, hogy az ilyen hülyeségeket csak viccből hozzák föl az emberek.
Aztán egyszer a gimis irodalomtanárunk elmesélte (mi 12.esek voltunk), hogy egy akkori kilencedikes csajnak a szülei ügyvéddel mentek be az igazgatóhoz, hogy a tanárnő mit képzel, hogy az ő lányukat arra kényszeríti, hogy a bibliáról tanuljon és olvasson belőle néhány részletet, meg hogy ezzel így meg úgy sértette meg a gyerek jogait.
Én meg csak néztem, hogy ilyen tényleg van???
Én mondjuk ateista vagyok, de az osztályomban volt néhány vallásos gyerek, de fura mód senki nem csinált ebből ügyet, szépen megtanulta az anyagot a Bibliáról, mint irodalmi műről és kész.
"Támogatnám, mert nehogymár a drága tanitó néni próbálja elmagyarázni a gyerekemnek, h az ember a fáról jött le. "
Persze, valóban logikusabb, hogy egy szakállas hapsi a felhők felett egyszer csak úgy dönt, hogy megteremti Ádámot, majd annak oldalbordájából Évát. Remélem az én gyerekem soha nem fog ilyeneket tanulni.
Nem támogatnám, mivel az evolúció tudományos tényeken alapul, így nincs értelme a választhatóságnak.
Bár az sem mellékes, hogyan tanítják meg az evolúciót: :)
Beteges dolog.
Remélem soha nem fog ilyesmi megtörténni.
(USA egyébként közel áll hozzá. Világhatalom a legnagyobb hülyékkel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!